Josh Walet

Alrijne scherpt bezoekregeling aan en verzoekt patiënten alleen naar het ziekenhuis te komen

Alrijne Ziekenhuis heeft nieuwe maatregelen ingevoerd. Hiermee willen ze ervoor zorgen dat er minder mensen in het ziekenhuis zijn, wat de kans op coronabesmettingen kleiner maakt.

Zo wordt de bezoekregeling aangescherpt. De komende periode is er één unieke bezoeker per dag welkom tussen 16:00 en 20:00 uur. Er mag tussendoor dus niet gewisseld worden. Deze bezoeker mag maximaal één uur aanwezig zijn. Voor een aantal afdelingen gelden andere bezoektijden. Ook is er een uitzondering voor patiënten die terminaal ziek zijn.

Daarnaast geldt voor poliklinische afspraken: kom alleen. Alrijne verzoekt patiënten alleen te komen naar hun polikliniek afspraak, tenzij het niet anders kan. Er mag één ouder mee bij kinderen.

Alrijne benadrukt dat het een noodzaak is om deze maatregelen in te voeren. “We maken deze keuzes niet lichthartig, maar deze maatregelen zijn nodig om de drukte en hiermee de kans op coronabesmettingen in het ziekenhuis te verminderen. We hopen op ieders begrip en medewerking.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.