Pixabay

Alrijne Ziekenhuis stelt verplichting in voor het dragen van mondkapjes

Vanaf vandaag, donderdag 15 oktober, is het dragen van een mondkapje verplicht in Alrijne Ziekenhuis. Zowel patiënten als bezoekers van 13 jaar en ouder dienen een mondkapje te dragen.

Alle medewerkers van Alrijne Ziekenhuis zullen ook een mondmasker dragen in de publieke ruimtes. Het is belangrijk dat je jouw eigen mondmasker meeneemt naar het ziekenhuis. Er wordt verwacht dat je het masker tijdens jouw hele bezoek draagt, tenzij de arts of verpleegkundige aangeeft dat het mondmasker af mag. Medewerkers van Alrijne Ziekenhuis dragen een mondmasker in de publieke ruimtes. “Houd ook met een mondkapje op 1,5 meter afstand van anderen. Zo houden we het voor iedereen veilig in ons ziekenhuis”, aldus Alrijne Ziekenhuis.

Het verplicht stellen van een mondkapje is een aanvulling op de eerdere maatregelen die Alrijne Ziekenhuis nam. Omdat de reguliere zorg moet worden afgeschaald door het toenemende aantal coronapatiënten, worden niet urgente operaties uitgesteld. Poliklinische zorg en spoedzorg gaan wel zoveel mogelijk door. Wanneer een afspraak niet doorgaat, zal iemand van Alrijne Ziekenhuis contact met de patiënt opnemen. Andersom is niet nodig.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Van 0 naar 20 vandaag 18:41

Van 0 naar 20: het weer

Tja, kijk naar buiten en je weet het eigenlijk al. Het is herfst. En dat betekent regen, wind en lage temperaturen. Maar ja, dat schema blijft roepen. En omdat de 20 van Alphen al in maart gelopen gaat worden, zullen Stefan en Mitchell toch moeten blijven trainen. Motivatie vinden dus!

Advertorial Economie vandaag 17:15

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Blog Op reis met Naomi vandaag 15:26

Op reis met Naomi: Unleash the Power Within

Deze week ben ik even wat later, wat komt door mijn 4-daagse online evenement ‘UPW’ (Unleash the Power Within) van Tony Robbins, waarin ik vier dagen volledig ondergedompeld ben in persoonlijke ontwikkeling. Concrete handvatten, bijzondere en leerzame verhalen, mooie meditaties, diepe inzichten, vele realisaties, verbinding; met mijzelf en met andere deelnemers (11.000 uit maar liefst 139 landen!).