Apics Flexjobs
Advertorial Werken

Als één van de eerste uitzendbureaus zet Apics Flexjobs A.I. in om werkzoekenden aan een baan te helpen

Sinds een paar weken is bij Apics Flexjobs een A.I. recruiter actief die direct na het solliciteren met werkzoekenden contact heeft via Whatsapp. In dit chat gesprek gaat de A.I. recruiter, met de naam Nora, een aantal standaardvragen af. Op deze manier kan het profiel van de werkzoekende snel verrijkt worden, wat maakt dat de menselijke recruiters sneller een goede match kunnen maken.

Nora is zo geprogrammeerd dat ze hele gesprekken kan voeren. Ze reageert dus niet alleen op één of meerdere woorden in een bericht. Hierdoor begrijpt ze de antwoorden echt en kan ze ook verdiepende vragen stellen als dat nodig is. Ze kent en herkent empathie, maar Nora heeft ook gevoel voor humor. Dit alles zet ze in om de kwaliteiten en talenten van de werkzoekenden zo goed mogelijk in kaart te brengen, zodat ze zo snel mogelijk een baan kunnen vinden die bij ze past.

Nora is 24/7 bereikbaar

Nora screent of match de werkzoekenden niet aan een vacature. Dit blijft mensen werkt. Ook is ze niet geprogrammeerd om random vragen te beantwoorden, zoals dat bijvoorbeeld met ChatGPT kan. Een groot voordeel van Nora is dat ze 24/7 bereikbaar is en op het moment dat het de werkzoekende uitkomt, de vervolgstap al kan zetten. Daarnaast wordt de basis in dat gesprek al besproken, waardoor de menselijke recruiters meteen de diepte in kunnen gaan in het gesprek. Hierdoor besparen zowel de werkzoekenden als de recruiters veel tijd.

Benieuwd wat Nora precies doet en hoe ze ook jou misschien wel verder kan helpen? Neem een kijkje op https://www.apicsflexjobs.nl/over/nora-ai-recruiter.


Meer nieuws

Overige vandaag 09:10

Opening van de eerste Kwiek Beweegroute in Alphen aan den Rijn

De eerste Kwiek Beweegroute in Alphen aan den Rijn wordt een feit! Phemia de Boer van sport- en beweegbedrijf Phemia Move heeft in samenwerking met Stichting Help Anders, Alphen Vitaal en de gemeente Alphen aan den Rijn de aanleg van deze beweegroute in de Edelstenenbuurt mogelijk gemaakt. De opening van de route valt samen met de Nationale Beweegweek 2024.

Overige gisteren 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten gisteren 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken gisteren 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.