Josh Walet
Advertorial Economie

Als je niet in het donker wilt zitten, ga je naar Wout Britsemmer

Wout Britsemmer heeft zich jarenlang ingezet voor de inwoners van Alphen aan den Rijn toen hij werkzaam was bij de Alphense beroeps brandweer. Vanwege zijn leeftijd moest Wout afscheid nemen van zijn baan bij de brandweer, maar stilzitten wilde hij niet. Daarom helpt hij Alphenaren nu op een andere manier: met zijn eigen elektrobedrijf.

In november 2018 begon Wout met zijn eigen elektrobedrijf, WB Elektrotechnisch Installatie Bedrijf. Maar de elektrotechniek was niet nieuw voor hem. “Toen ik vanwege mijn leeftijd afscheid moest nemen van de brandweer, heb ik niet heel lang getwijfeld om mijn eigen elektrobedrijf op te richten. Heel vroeger was ik ook al elektricien en ik heb mijn kennis over het vakgebied altijd bijgehouden”, vertelt Wout. “Ik heb het altijd een mooi vak gevonden, dus deze stap was voor mij heel klein.

Veel voldoening
Voor Wout was het oprichten van zijn eigen elektrobedrijf belangrijk om invulling te geven aan zijn vrije tijd, maar het is meer dan dat. “Elektriciteit speelt een belangrijke rol in onze huidige samenleving, eigenlijk kunnen we niet meer zonder. Het oplossen van zulke problemen geeft dan ook veel voldoening. Klanten zijn echt heel blij als je iets op hebt weten te lossen, dat maakt het zo’n mooi vak.”

Van alle markten thuis
Bij WB Elektrotechnisch Installatie Bedrijf kun je terecht voor alle elektrotechnische werkzaamheden. Niks is Wout te gek, je kunt hem voor alles bellen. “Ik werk zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ik ben van alle markten thuis. Denk aan het aanleggen van elektra, maar ook het onderhoud van bijvoorbeeld apparaten, het vernieuwen van schakelmateriaal, bedrading of meterkast. Ook voor het oplossen van storingen kun je bij mij terecht. Het verschil in werkzaamheden maakt het werk ook zo leuk!”

Heb jij een probleem met jouw elektra? Neem contact op met Wout via w.britsemmer@planet.nl of door te bellen naar 06 51566937.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 19:59

MINERVA Vakantie

Hoewel de grenzen opengaan en de vliegtuigen worden afgestoft, denk ik toch dat er veel meer mensen dan andere jaren gewoon thuis vakantie gaan vieren. Dat mag geen probleem zijn, want er is een mooie warme zomer voorspeld.

Evenementen vandaag 18:14

Na regen komt zonneschijn… in 2021 weer naar Zomerspektakel

“Alsof het zo heeft moeten zijn dat de weergoden het dit weekend laten afweten”, zegt Stanley de Looze ondertussen kijkend naar een bewolkte en grauwe lucht. Het is voor nu goed dat het Zomerspektakel aan het Meer is doorgeschoven naar volgend jaar, doelend op de bak regen die vrijdagmorgen uit de lucht kwam vallen. Maar het blijft wel een gemis. 

Advertorial Horeca vandaag 14:42

Sportsbar Alphen opent de deuren

Ouderwets gezellig sport kijken met vrienden en een drankje. Een sporthonk vol gezelligheid en lawaai, het mag weer! De Sportsbar Alphen gaat open, daar hebben ze lang op moeten wachten.

Wonen en bouwen vandaag 13:53

110 leerlingen ontwerpen hun eigen duurzame wijk

Ruim 110 leerlingen van twee scholen uit de regio zijn dit jaar de uitdaging aangegaan om een duurzame wijk te ontwerpen. Na een online kick-off in maart van dit jaar gingen de leerlingen in teams aan de slag. Zij bedachten creatieve oplossingen voor een toekomstbestendige wijk in de polder Gnephoek. Op 11 juni wordt tijdens de online finale het winnende team bekendgemaakt.

Overige vandaag 13:10

Vrouwelijke DJ’s verbreken wereldrecord langste female DJ-marathon

Op donderdag 4 juni hebben 137 vrouwelijke DJ’s het wereldrecord van langste female DJ-marathon verbroken. Ze hebben 7 dagen lang, 24 uur per dag non-stop muziek hebben gedraaid in DJ School Alphen. Met deze wereldrecordpoging wilden de organisatoren onder andere benadrukken dat er genoeg ‘DJane’s’ zijn die het DJ-vak verstaan.