Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

Altijd een complete badkamer die bij jou past bij Sanidirect Leiderdorp

De badkamer van je dromen? Die vind je bij Sanidirect in Leiderdorp. Daar zorgen Steven Kozman (38) en Natasja van Klink (42) wel voor. Het franchisenemerskoppel opende afgelopen augustus een nieuwe Sanidirect showroom in Leiderdorp. Iedereen die de showroom binnenstapt, kan rekenen op een warm welkom. “Elke klant verdient een persoonlijke benadering. Bij ons hoor je dan ook niet alleen de term klantenservice, maar kun je dit ook echt ervaren.”

Het initiatief om een franchisevestiging van Sanidirect te beginnen kwam van Steven. “In onze eigen zoektocht naar een badkamer bezochten we de show-room van Sanidirect in Cruquius. We werden daar met open armen ontvangen, wat ons gelijk aansprak”, vertelt hij. “Niet veel later zag ik een video voorbijkomen dat Sanidirect nieuwe franchisenemers zocht. Na een rondje bellen met franchisenemers uit de video was ik zo enthousiast dat ik Wim van Dijk belde, de directeur van Sanidirect. We hadden direct een klik, dus we besloten er voor te gaan.”

Een topteam

Deze uitdaging is Steven samen met zijn vriendin Natasja aangegaan. Op 6 augustus 2022 was het moment daar: de deuren van de showroom van Sanidirect in Leiderdorp gingen open. Nog altijd overheerst een trots gevoel bij het franchisenemerskoppel. “Het is heel mooi om samen zoiets moois neer te kunnen zetten. En Natasja en ik vullen elkaar ook goed aan. We versterken elkaar: de dingen die ik niet opmerk, merkt zij wel op. En andersom werkt dat precies hetzelfde. Inmiddels is ook Tony onderdeel van ons team, waar we erg blij mee zijn!”

Voor iedereen een geschikte badkamer

Sanidirect Leiderdorp biedt complete badkamers voor iedereen, wat je budget ook is. “Van luxe badkamers tot badkamers voor de kleine budgetten, bij ons kan iedereen slagen. Ook wanneer je een badkamer zoekt volgens de laatste trends. Het gaat ons er niet om dat we jou een zo duur mogelijke badkamer verkopen. Een mooie badkamer hoeft echt niet duur te zijn, maar het is wel belangrijk dat de badkamer bij jou past.”

Een stapje extra

De vele mogelijkheden die Sanidirect Leiderdorp te bieden heeft, zijn te bewonderen in hun moderne showroom op de Zijlbaan 30. De showroom is goed voor maar liefst 800m² aan badkamerinspiratie. Door de ruimtelijke opstelling en het licht dat van bovenaf naar binnen schijnt, komen alle badkamers goed tot hun recht. Dit draagt allemaal bij aan het totaalconcept van Sanidirect, waarin de klant centraal staat. Steven en Natasja zetten dan ook hoog in op de beleving van de klant. Alles is tot in de puntjes verzorgd, want iedereen die bij Sanidirect Leiderdorp de showroom binnenloopt moet zich gelijk thuis voelen.

Natasja licht toe: “We heten onze klanten welkom in de showroom omdat ze ook echt welkom zijn. Klanten moeten het bij ons naar hun zin hebben. Het gevoel moet goed zijn. Dat vinden we belangrijk, want het kopen van een badkamer is niet niks. Het is een grote investering en dan wil je ook fijn en goed geholpen worden. Dat vraagt om een badkameradviseur die naar je luistert, gedegen advies geeft, met je meedenkt en kijkt wat je écht nodig hebt. En dat is precies wat wij doen. Wij doen er alles aan om een badkamer te vinden die het beste bij jou past. Pas als jij met een glimlach naar huis gaat, zijn wij tevreden!”

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.


Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 17:09

Vier de liefde bij McDonald's Alphen aan den Rijn

Valentijnsdag. De dag van de liefde. Om die dag te vieren organiseert McDonald's op 14 februari diverse leuke acties. Wil jij weten wat je kan verwachten die dag? Lees dan snel verder.

Politie en handhaving gisteren 16:18

Sorteerbedrijf treft mogelijk explosief aan

Op vrijdagochtend 27 januari werd de politie naar een bedrijf, gespecialiseerd in het sorteren van metalen, aan de Tankval in Alphen aan den Rijn gestuurd. Medewerkers van het sorteerbedrijf hadden hier tijdens werkzaamheden mogelijk een explosief aangetroffen.

Werkzaamheden gisteren 15:24

Dit gaat er gebeuren tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan Rijndijk-Oost

Op dinsdag 7 februari starten de werkzaamheden voor het onderhoud aan de Rijndijk-Oost. Tijdens de werkzaamheden zal het gedeelte tussen De Hoorn en het Oostvaartpad afgesloten zijn voor alle gemotoriseerd doorgaand verkeer. Maar wat voor werkzaamheden zullen er uitgevoerd worden?

Politie en handhaving gisteren 14:33

Politie gaat meer controleren op sluipverkeer bij de Oudshoornseweg

Dat je met de auto niet meer vanaf het begin van de Oudshoornseweg naar het eind kan wordt door sommige inwoners als vervelend ervaren. Je moet dan namelijk ‘helemaal omrijden’. Sommige weggebruikers kiezen daarom alsnog voor de korte route over de Oudshoornseweg, wat verboden is.

Advertorial Werken gisteren 13:39

Danny groeit bij Duijvelaar, van stagiair naar productmanager

Danny: “In 1995 deed ik mijn afstudeerproject van de Amsterdamse Scheepvaartschool bij Duijvelaar Pompen. Nu nog een baan; de behulpzame dames van de marketingafdeling van Duijvelaar hebben mij destijds geholpen met het schrijven van mijn sollicitatiebrief. Ik werd aangenomen en ik ben nu productmanager bij Duijvelaar. Maar ik ben daar ooit begónnen als servicemonteur.”

Politie en handhaving gisteren 12:46

Auto-inbraak Kerk en Zanen: dashboard van een BMW verwijderd

In de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 januari heeft er een auto-inbraak plaatsgevonden in Kerk en Zanen. De daders gingen niet met lege handen naar huis. Zij hebben het dashboard van de BMW meegenomen.