Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

Altijd een complete badkamer die bij jou past bij Sanidirect Leiderdorp

De badkamer van je dromen? Die vind je bij Sanidirect in Leiderdorp. Daar zorgen Steven Kozman (38) en Natasja van Klink (42) wel voor. Het franchisenemerskoppel opende afgelopen augustus een nieuwe Sanidirect showroom in Leiderdorp. Iedereen die de showroom binnenstapt, kan rekenen op een warm welkom. “Elke klant verdient een persoonlijke benadering. Bij ons hoor je dan ook niet alleen de term klantenservice, maar kun je dit ook echt ervaren.”

Het initiatief om een franchisevestiging van Sanidirect te beginnen kwam van Steven. “In onze eigen zoektocht naar een badkamer bezochten we de show-room van Sanidirect in Cruquius. We werden daar met open armen ontvangen, wat ons gelijk aansprak”, vertelt hij. “Niet veel later zag ik een video voorbijkomen dat Sanidirect nieuwe franchisenemers zocht. Na een rondje bellen met franchisenemers uit de video was ik zo enthousiast dat ik Wim van Dijk belde, de directeur van Sanidirect. We hadden direct een klik, dus we besloten er voor te gaan.”

Een topteam

Deze uitdaging is Steven samen met zijn vriendin Natasja aangegaan. Op 6 augustus 2022 was het moment daar: de deuren van de showroom van Sanidirect in Leiderdorp gingen open. Nog altijd overheerst een trots gevoel bij het franchisenemerskoppel. “Het is heel mooi om samen zoiets moois neer te kunnen zetten. En Natasja en ik vullen elkaar ook goed aan. We versterken elkaar: de dingen die ik niet opmerk, merkt zij wel op. En andersom werkt dat precies hetzelfde. Inmiddels is ook Tony onderdeel van ons team, waar we erg blij mee zijn!”

Voor iedereen een geschikte badkamer

Sanidirect Leiderdorp biedt complete badkamers voor iedereen, wat je budget ook is. “Van luxe badkamers tot badkamers voor de kleine budgetten, bij ons kan iedereen slagen. Ook wanneer je een badkamer zoekt volgens de laatste trends. Het gaat ons er niet om dat we jou een zo duur mogelijke badkamer verkopen. Een mooie badkamer hoeft echt niet duur te zijn, maar het is wel belangrijk dat de badkamer bij jou past.”

Een stapje extra

De vele mogelijkheden die Sanidirect Leiderdorp te bieden heeft, zijn te bewonderen in hun moderne showroom op de Zijlbaan 30. De showroom is goed voor maar liefst 800m² aan badkamerinspiratie. Door de ruimtelijke opstelling en het licht dat van bovenaf naar binnen schijnt, komen alle badkamers goed tot hun recht. Dit draagt allemaal bij aan het totaalconcept van Sanidirect, waarin de klant centraal staat. Steven en Natasja zetten dan ook hoog in op de beleving van de klant. Alles is tot in de puntjes verzorgd, want iedereen die bij Sanidirect Leiderdorp de showroom binnenloopt moet zich gelijk thuis voelen.

Natasja licht toe: “We heten onze klanten welkom in de showroom omdat ze ook echt welkom zijn. Klanten moeten het bij ons naar hun zin hebben. Het gevoel moet goed zijn. Dat vinden we belangrijk, want het kopen van een badkamer is niet niks. Het is een grote investering en dan wil je ook fijn en goed geholpen worden. Dat vraagt om een badkameradviseur die naar je luistert, gedegen advies geeft, met je meedenkt en kijkt wat je écht nodig hebt. En dat is precies wat wij doen. Wij doen er alles aan om een badkamer te vinden die het beste bij jou past. Pas als jij met een glimlach naar huis gaat, zijn wij tevreden!”

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.


Meer nieuws

Werken gisteren 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker gisteren 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie 29 sep. 2023 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.