Advertorial Overige

Altijd goed voor de dag komen? Haal jouw bedrijfskleding bij Spot Communicatie

Je hebt maar één kans voor een eerste indruk. En met bedrukte bedrijfskleding weet je zeker dat je een perfecte entree maakt. Spot Communicatie levert representatieve bedrijfs- en werkkleding, passend bij het imago en de huisstijlkleur(en) van je bedrijf. Bedrukt of geborduurd met je logo en eventueel de naam van je werknemer. Daar straalt jouw team uniformiteit en professionaliteit mee uit.

Alle bedrijfskleding van Spot Communicatie heeft een aangename pasvorm. Zo combineren ze functionaliteit, design, comfort én modebewustzijn. In de bedrijfskleding komt iedereen goed voor de dag!

Textiel laten bedrukken

Bedrukt textiel is niet alleen een praktisch gebruiksvoorwerp, maar ook een geweldig relatiegeschenk en een fantastische reclamedrager. Spot Communicatie gaat verder dan alleen kleding en bedrukt textiel voor de horeca, denk aan handdoeken, badjassen en badslippers. Met je logo, bedrijfsnaam of een uniek ontwerp transformeert gewoon textiel ineens in een opvallende eyecatcher! En op het sportieve vlak zijn de mogelijkheden eindeloos voor het bedrukken van textiel. Van petten, caps, polsbandjes tot hoofdbanden. Maar dat is nog niet alles, veel winterartikelen lenen zich perfect voor bedrukking, zoals mutsen, sjaals en handschoenen.

Tassen met impact, speciaal voor jouw doelen!

Ontdek de veelzijdigheid van bedrukte tassen, niet alleen praktisch in gebruik, maar ook een geweldig relatiegeschenk en een krachtig promotiemiddel. Een tas met jouw logo, bedrijfsnaam, slogan of unieke boodschap valt direct op in het dagelijkse straatbeeld. Hiermee wordt je klant of medewerker een wandelend visitekaartje voor jouw bedrijf!

Bij Spot Communicatie hebben ze een uitgebreid assortiment tassen in diverse modellen, kleuren en materialen, geschikt voor allerlei doeleinden. Van handige boodschappentassen of trendy papieren tasjes als leuke weggever bij aankopen tot professionele reistassen en koffers voor jouw medewerkers tijdens zakenreizen. Spot Communicatie zorgt ervoor dat jouw boodschap precies zo op de tas komt als jij dat wilt.

Ook sportief in stijl

Geef jouw team een unieke uitstraling met sportkleding bedrukt met het bedrijfslogo of clubembleem. Het creëert niet alleen een uniforme look, maar versterkt ook het gevoel van saamhorigheid en teamgeest. Natuurlijk is comfort van essentieel belang bij sportkleding, maar waarom niet gelijk een boodschap uitdragen terwijl je in actie bent? Denk aan jullie slogan of toon wie de trotse sponsor is. Met de bedrukte sportkleding van Spot Communicatie voldoe je aan al deze wensen. Hiermee maak je gegarandeerd indruk en scoor je het winnende punt.

Bezorging

Kom je niet uit Alphen aan den Rijn of Zoetermeer? Geen probleem, Spot Communicatie werkt landelijk. Als kers op de taart biedt Spot Communicatie ook de mogelijkheid om producten rechtstreeks bij jou aan de deur te bezorgen. Of je nu hun vestiging bezoekt of de voorkeur geeft aan persoonlijke service op kantoor, Spot Communicatie staat klaar om jouw communicatiebehoeften te vervullen, met een glimlach en toewijding.

Bekijk de website

Wil je dat we jou spotten? Neem contact op met onze Spot adviseurs Johan en Brigitte!

Telefoon 088 027 6262

E-mail: info@spot-communicatie.nl

Printing  signing  promotion  bedrijfskleding  advies & design (1600 x 900 px).png


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige gisteren 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport gisteren 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek gisteren 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.