Advertorial Overige

Altijd goed voor de dag komen? Haal jouw bedrijfskleding bij Spot Communicatie

Je hebt maar één kans voor een eerste indruk. En met bedrukte bedrijfskleding weet je zeker dat je een perfecte entree maakt. Spot Communicatie levert representatieve bedrijfs- en werkkleding, passend bij het imago en de huisstijlkleur(en) van je bedrijf. Bedrukt of geborduurd met je logo en eventueel de naam van je werknemer. Daar straalt jouw team uniformiteit en professionaliteit mee uit.

Alle bedrijfskleding van Spot Communicatie heeft een aangename pasvorm. Zo combineren ze functionaliteit, design, comfort én modebewustzijn. In de bedrijfskleding komt iedereen goed voor de dag!

Textiel laten bedrukken

Bedrukt textiel is niet alleen een praktisch gebruiksvoorwerp, maar ook een geweldig relatiegeschenk en een fantastische reclamedrager. Spot Communicatie gaat verder dan alleen kleding en bedrukt textiel voor de horeca, denk aan handdoeken, badjassen en badslippers. Met je logo, bedrijfsnaam of een uniek ontwerp transformeert gewoon textiel ineens in een opvallende eyecatcher! En op het sportieve vlak zijn de mogelijkheden eindeloos voor het bedrukken van textiel. Van petten, caps, polsbandjes tot hoofdbanden. Maar dat is nog niet alles, veel winterartikelen lenen zich perfect voor bedrukking, zoals mutsen, sjaals en handschoenen.

Tassen met impact, speciaal voor jouw doelen!

Ontdek de veelzijdigheid van bedrukte tassen, niet alleen praktisch in gebruik, maar ook een geweldig relatiegeschenk en een krachtig promotiemiddel. Een tas met jouw logo, bedrijfsnaam, slogan of unieke boodschap valt direct op in het dagelijkse straatbeeld. Hiermee wordt je klant of medewerker een wandelend visitekaartje voor jouw bedrijf!

Bij Spot Communicatie hebben ze een uitgebreid assortiment tassen in diverse modellen, kleuren en materialen, geschikt voor allerlei doeleinden. Van handige boodschappentassen of trendy papieren tasjes als leuke weggever bij aankopen tot professionele reistassen en koffers voor jouw medewerkers tijdens zakenreizen. Spot Communicatie zorgt ervoor dat jouw boodschap precies zo op de tas komt als jij dat wilt.

Ook sportief in stijl

Geef jouw team een unieke uitstraling met sportkleding bedrukt met het bedrijfslogo of clubembleem. Het creëert niet alleen een uniforme look, maar versterkt ook het gevoel van saamhorigheid en teamgeest. Natuurlijk is comfort van essentieel belang bij sportkleding, maar waarom niet gelijk een boodschap uitdragen terwijl je in actie bent? Denk aan jullie slogan of toon wie de trotse sponsor is. Met de bedrukte sportkleding van Spot Communicatie voldoe je aan al deze wensen. Hiermee maak je gegarandeerd indruk en scoor je het winnende punt.

Bezorging

Kom je niet uit Alphen aan den Rijn of Zoetermeer? Geen probleem, Spot Communicatie werkt landelijk. Als kers op de taart biedt Spot Communicatie ook de mogelijkheid om producten rechtstreeks bij jou aan de deur te bezorgen. Of je nu hun vestiging bezoekt of de voorkeur geeft aan persoonlijke service op kantoor, Spot Communicatie staat klaar om jouw communicatiebehoeften te vervullen, met een glimlach en toewijding.

Bekijk de website

Wil je dat we jou spotten? Neem contact op met onze Spot adviseurs Johan en Brigitte!

Telefoon 088 027 6262

E-mail: info@spot-communicatie.nl

Printing  signing  promotion  bedrijfskleding  advies & design (1600 x 900 px).png


Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.  

Evenement gisteren 16:59

Doe mee aan het Alphens Kampioenschap Blindproeven!

Heb je zin in een leuke uitdaging met familie, vrienden of collega’s? Schrijf je dan in voor het Alphens Kampioenschap Blindproeven op zaterdag 24 augustus tijdens het Alphens Wijn Event!

Politiek gisteren 14:28

Versoepeling van alcoholverbod in Gemeente Alphen aan den Rijn

Tot voor kort gold er een streng alcoholverbod in de openbare ruimte van de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Recentelijk heeft het college van burgemeester en wethouders echter besloten om deze regels te versoepelen. Het algehele alcoholverbod wordt niet langer proportioneel geacht, en daarom is er nu een gerichter beleid van kracht.