Altijd op de hoogte met het Alphens.nl WhatsApp-uitzendkanaal

Wil jij altijd direct op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Dat kan nu eenvoudig via het Alphens.nl WhatsApp-uitzendkanaal. Met slechts een paar klikken ben je verbonden met het meest recente nieuws en belangrijke gebeurtenissen in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Als je al WhatsApp gebruikt, is het ontdekken van deze nieuwe feature een fluitje van een cent. Zodra je de app opent, vind je het kanaal gewoon linksonder in beeld. Geen gedoe, geen ingewikkelde stappen, gewoon direct toegang tot het laatste nieuws.

Het Alphens.nl WhatsApp-kanaal stelt zich ten doel alle Alphenaren te informeren via één berichtje, zodat je altijd op de hoogte bent van het belangrijkste nieuws. Met de mogelijkheid om meldingen in te schakelen, ontvang je direct een berichtje bij een belangrijke gebeurtenis. Maar maak je geen zorgen als je liever geen meldingen ontvangt, want die optie staat je natuurlijk ook vrij.

Privacy voor volgers

Bij Alphens.nl hechten we veel waarde aan privacy en daarom zijn er enkele belangrijke punten die we graag met je delen:

- Als gebruiker die een kanaal volgt, wordt je telefoonnummer niet gedeeld met de beheerder van dat kanaal. Dit betekent dat je telefoonnummer veilig blijft en alleen wordt gebruikt om je het laatste nieuws te bezorgen.

- Andere volgers van een kanaal kunnen niet zien wie dat kanaal nog meer volgt. Jouw privacy wordt te allen tijde gerespecteerd.

WhatsApp Channels is ontworpen met het oog op privacy, zowel voor beheerders als gebruikers. Je kunt dus met een gerust hart content delen en volgen, zonder je zorgen te maken over je persoonlijke gegevens.

Wil jij ook altijd direct op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn en omstreken? Klik dan hier en abonneer direct!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.