AM Fit Lifestyle
Advertorial Gezondheid en welzijn

AM Fit Lifestyle breidt uit: grotere locatie en nieuwe werknemers

Al een jaar lang helpt Amanda Blom van AM Fit Lifestyle mensen uit Alphen en omstreken naar een gezondere levensstijl. Sinds kort zit het bedrijf in een grotere optrek. En dat was nodig; Amanda heeft het afgelopen jaar wel honderd mensen geholpen en heeft inmiddels extra krachten aangenomen ter ondersteuning.

Aan het begin van de coronacrisis stond het leven van Amanda op zijn kop. Na een scheiding en het verliezen van haar baan belandde ze in een burn-out. “Ik ben aan mezelf gaan werken en dat heeft me veel gebracht”, legt Amanda uit. Daarna kreeg ze vaak van anderen te horen dat ze er iets mee moest doen: ze inspireerde mensen. AM Fit Lifestyle is daarom ook ontstaan uit haar passie voor mensen helpen.

Het concept

Amanda focust tijdens de personal training in haar lifestyle studio op de persoonlijke aanpak. In plaats van enkel mensen begeleiden bij het sporten, helpt ze mensen ook met het verbeteren van hun levensstijl en mindset. “Tijdens het sporten begin ik al met vragen hoe het gaat”, vertelt Amanda. “Al snel raken we dan in een goed gesprek en lopen we tegen punten aan waar mensen coaching bij nodig hebben.”

Want ook coaching is een groot deel van het concept. Hoe laat je een stukje taart staan? Wanneer mag je van jezelf wél een wijntje? Of hoe zorg je ervoor dat jij je weer fijn voelt bij je lichaam? Dit zijn allemaal kwesties waar Amanda jou bij kan helpen. “Ik ben zelf heel open en ik merk dat dat andere mensen helpt”, verklaart ze. “Ik vertel ze hoe ik dingen aangepakt heb als advies, maar ik leg ze geen regels op. Dat werkt niet.” Daarnaast is zij ook heel trots: “Het afgelopen jaar hebben wij al zoveel levens mogen veranderen, heel mooi om te zien dat mensen zich weer gezonder, fitter en gelukkiger voelen."

Verder werkt Amanda met een persoonlijk op maat voedingsplan. “Het zijn hele toegankelijke recepten, die je ook thuis met je partner en/of kinderen kunt eten. Afvallen betekent echt niet dat je alleen saaie maaltijden mag eten”, weet Amanda. In de recepten staan de aanbevolen hoeveelheden aangegeven, wat voor jou gemaakt is. “Natuurlijk kan je schuiven met ingrediënten. Staat er prei in het recept maar heb je liever wat anders? Het is allemaal mogelijk!”

Uitbreiding

Na een jaar lang honderd klanten geholpen te hebben met sporten, mindset en voeding, had Amanda behoefte aan meer ruimte. Dit om meer klanten te kunnen trainen. Inmiddels is AM Fit Lifestyle verhuisd naar een nieuwe grotere lifestyle studio. “Het is ruimer waardoor klanten zich meer ontspannen voelen”, legt Amanda uit. Ook de kleuren, gebruikt in de nieuwe studio, zorgen voor meer rust. “Ik heb een gele zonnebloem-kleur gebruikt, die energie uitstraalt en stimulerend werkt. Daarnaast draait de zonnebloem altijd naar het licht. Dat vind ik een mooi symbool.”

Het afgelopen jaar is het team van AM Fit Lifestyle verdriedubbeld. Ook daarom was een verhuizing hard nodig. “Ik heb nu twee trainers aangenomen en dat bevalt goed. Ik red het zelf inmiddels niet meer om iedereen persoonlijk te trainen, hoewel ik dat natuurlijk het liefste zou doen.” Daarnaast is Amanda nog op zoek naar een beweegtherapeut / fysiotherapeut. Ben jij degene die ze zoekt?

Solliciteer direct >

Ben jij benieuwd naar het concept van Amanda en wil jij je gelukkig, gezond en fit worden? Kijk dan op de website en meld je aan voor een gratis proefles.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.