Josh Walet

Amsterdammer aangehouden in onderzoek naar overval op T-Mobile winkel in Alphen

Dinsdag 6 april heeft de politie een aanhouding verricht in het lopende rechercheonderzoek naar de overval op de T-Mobile winkel in de Van Mandersloostraat in Alphen. Het gaat om een 20-jarige Amsterdammer.

De overval vond plaats op 11 november 2020. Winkelmedewerkers werden tijdens de overval bedreigd met een vuurwapen. De politie kwam met veel agenten ter plaatse en zette de winkelstraat en de expeditie deels af. Er werd gezocht naar twee verdachten. Zij zouden een tas hebben meegenomen en een grote koffer. Maar er kon toen niemand worden aangehouden.

Na onderzoek van de recherche kon er dinsdag wel een persoon worden aangehouden. De 20-jarige Amsterdammer wordt verdacht van een overval op een telefoonwinkel aan de Breestraat in Beverwijk. Daarbij verdenkt de politie hem ook van betrokkenheid bij de overval op de T-Mobile winkel in Alphen. De 20-jarige Amsterdammer is ingesloten.

Er wordt onderzocht wat zijn rol is geweest bij beide overvallen, aangezien in beide gevallen sprake is van meerdere daders. “De recherche zet het onderzoek voort en sluit meerdere aanhoudingen in de toekomst niet uit”, aldus de politie.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Mansio

Een mansio is een Romeinse herberg die reizigers onderdak biedt. Niet zomaar iedere reiziger trouwens. In principe is een mansio bestemd voor de postbestellers van de oudheid die hier hun paarden wisselen, gebruik maken van een verversing en overnachten.

Advertorial Sport vandaag 10:06

Tijd voor Vitaliteit – maak kennis met 50+ sporten in Alphen

Nu de maatregelen rondom corona weer iets versoepelen, gaat ook het programma ‘Tijd voor Vitaliteit’ weer deels van start. In dit sportprogramma maken 50-plussers uit Alphen tegen een laag tarief kennis met vijf verschillende sporten.

Te zien op televisie vandaag 08:38

Tekening van Alphense kunstenares gekozen bij Sterren op het Doek

In de aflevering van het televisieprogramma Sterren op het Doek was zaterdagavond de Alphense kunstenares Yvette Bavelaar te zien. Samen met twee andere kunstenaars portretteerde zij Frank Boeijen. De tekening van Yvette bleek in de smaak te vallen, want de zanger koos uiteindelijk haar werk.

Politie gisteren 21:25

Jongens beroven vrouw (72) op straat met boksbeugel

Zaterdagmiddag reed een vrouw (72) op haar scootmobiel richting het centrum van Alphen toen zij door twee jongens op een scooter werd beroofd. Hierbij gebruikten zij een boksbeugel.