Gemeente Alphen aan den Rijn

Andere openingstijden Ecopark in 2020

Het Ecopark is vanaf 1 januari 2020 's maandags gesloten.

Daarnaast wijzigen de openingstijden van het Ecopark van dinsdag tot en met zaterdag. Vanaf 2020 is het Ecopark op deze dagen geopend van 8:00 tot 16:00 uur. Tot 1 januari is dat nog van 9:00 tot 17:00 uur.

De gemeente wil door bovenstaande maatregelen besparen op de lokale kosten van afvalverwerking. Zo kunnen we de gevolgen van de landelijke tariefstijgingen voor afvalverwerking enigszins beperken. Het vervroegen van de openingstijden van het Ecopark heeft als doel om het aanbieden van bedrijfsafval tegen te gaan. Ook dat helpt om de kosten voor de inwoners te beperken.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels gisteren 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige gisteren 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek 8 aug. 2020 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!