Rijnvicus

Annelies Doornbosch blijft directeur bij Rijnvicus

Per 10 november is Annelies Doornbosch gestart als ad interim directeur van Rijnvicus. Zij nam de functie een aantal maanden waar en blijft nu als vaste directeur Rijnvicus leiden. Het college is verheugd dat ze blijft als directeur en verder kan met haar ingezette koers voor een toekomstbestendig Rijnvicus.

Rijnvicus heeft Annelies leren kennen als een betrokken en energieke directeur die in de al die maanden stevig heeft ingezet op een mooie toekomst voor Rijnvicus. “Volgens mij wil ieder mens waardevol zijn en meedoen. Werk draagt daaraan bij en daarom vind ik dat Rijnvicus een belangrijke toegevoegde waarde heeft. Tegelijkertijd verandert er veel om ons heen en dat maakt het soms lastig om voortdurend die toegevoegde waarde te laten zien. Door verbinding te zoeken, belangen te verenigen en te blijven focussen op waarom en waarheen hebben we afgelopen maanden flinke stappen kunnen zetten. Ik ben verheugd dat ik hiermee verder kan want Rijnvicus heeft mijn hart wel echt gestolen”, aldus Annelies Doornbosch.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Cabaret vandaag 10:59

Marlon Kicken: de cabaretier die het leven tekent

Met een ontwapenende glimlach en een relaxte houding betreedt Marlon Kicken het podium, klaar om zijn publiek mee te nemen op een reis door zijn eigen getekende wereld. Deze goedlachse cabaretier heeft zichzelf op de kaart gezet als een meester van de humor, gewapend met een gezonde dosis zelfspot.

Politiek vandaag 09:53

Leefomgeving Alphen Centrum en Park Zegersloot

In de gebiedsagenda 2024-2027 voor Alphen Centrum en Park Zegersloot gaat het over de leefomgeving van een stedelijk gebied en een aansluitend recreatiegebied. Belangrijk zijn het vergroenen van het stedelijk gebied met een goede aansluiting naar het recreatiegebied, betere verkeersveiligheid vooral voor fietsers en voetgangers en meer ontmoetingsplekken.

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.