Apics Flexjobs
Advertorial Economie

Apics Flexjobs heeft een nieuwe website!

De vorige website van Apics Flexjobs was een beetje verouderd. Daarom hebben ze het in een nieuw jasje gestoken, die helemaal past bij hun vernieuwde huisstijl.

Het Apics Flexjobs logo heeft al even terug een update gehad, maar nu was het dan eindelijk tijd om deze nieuwe stijl ook door te voeren in hun website! De nieuwe website is overzichtelijker, duidelijker en voorzien van de nieuwste vacatures.

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijf, waar je voor een lange tijd kunt werken, in een leuk team, én voor een goed salaris? Stop met zoeken! Apics Flexjobs heeft namelijk een groot aanbod aan verschillende logistieke bedrijven die de leukste en meest diverse banen aanbieden binnen de logistiek. Nieuwsgierig geworden naar de vacatures? Neem snel een kijkje! https://www.apicsflexjobs.nl/vacatures

Niet op zoek naar een baan maar wel naar logistiek personeel? Dan ben je bij Apics Flexjobs aan het juiste adres. Zij leveren kwalitatief goed personeel, met veel ervaring, die zin hebben om te starten én volledig voldoen aan jouw eisen. Ze leveren niet alleen personeel, maar ze denken ook graag met je mee.

Voor meer informatie kan je kijken op de vernieuwde website of vul het aanvraagformulier in op de website en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Apics Flexjobs is benieuwd wat je van de nieuwe website vindt! 


Meer nieuws

Politiek vandaag 08:59

Bewoners bieden petitie tegen gratis parkeren in centrum aan

Centrumbewoners zijn donderdag 30 maart massaal naar het Alphense gemeentehuis gekomen. Zij hebben een petitie ondertekend waarin zij bezwaar maken tegen het nieuwe parkeerbeleid. De petitie is namens de bewoners door Nel Schouten overhandigd en door wethouder Relus Breeuwsma namens college en raad in ontvangst genomen.

Sport gisteren 15:57

Voor de zomer meer duidelijkheid over nieuwe locatie TV Nieuwe Sloot

Eerder deze maand kreeg Tennisvereniging Nieuwe Sloot slecht nieuws: het racketcentrum kon niet vernieuwd worden. Sinds vorige week kan de vereniging weer wat optimistischer naar de toekomst kijken. Voor de zomer komt namelijk meer duidelijkheid over een nieuwe locatie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 13:45

Afronding Klimaatbos uitgesteld vanwege regenval

De afgelopen maanden is langs de N11 hard gewerkt aan het Alphense Klimaatbos. Hoewel de werkzaamheden op 28 maart afgerond hadden moeten zijn, is het Klimaatbos nog niet af. Dit vanwege weeromstandigheden.