Apics Flexjobs
Advertorial Economie

Apics Flexjobs heeft een nieuwe website!

De vorige website van Apics Flexjobs was een beetje verouderd. Daarom hebben ze het in een nieuw jasje gestoken, die helemaal past bij hun vernieuwde huisstijl.

Het Apics Flexjobs logo heeft al even terug een update gehad, maar nu was het dan eindelijk tijd om deze nieuwe stijl ook door te voeren in hun website! De nieuwe website is overzichtelijker, duidelijker en voorzien van de nieuwste vacatures.

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijf, waar je voor een lange tijd kunt werken, in een leuk team, én voor een goed salaris? Stop met zoeken! Apics Flexjobs heeft namelijk een groot aanbod aan verschillende logistieke bedrijven die de leukste en meest diverse banen aanbieden binnen de logistiek. Nieuwsgierig geworden naar de vacatures? Neem snel een kijkje! https://www.apicsflexjobs.nl/vacatures

Niet op zoek naar een baan maar wel naar logistiek personeel? Dan ben je bij Apics Flexjobs aan het juiste adres. Zij leveren kwalitatief goed personeel, met veel ervaring, die zin hebben om te starten én volledig voldoen aan jouw eisen. Ze leveren niet alleen personeel, maar ze denken ook graag met je mee.

Voor meer informatie kan je kijken op de vernieuwde website of vul het aanvraagformulier in op de website en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Apics Flexjobs is benieuwd wat je van de nieuwe website vindt! 


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken vandaag 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk vandaag 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film vandaag 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement gisteren 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: