Apics Flexjobs
Advertorial Werken

Apics Flexjobs, het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn!

Apics Flexjobs, gevestigd in Alphen aan den Rijn, opent de deuren naar een wereld van carrièremogelijkheden in de logistieke sector. Ontdek hun unieke uitzendbureau, waar we niet alleen banen creëren, maar individuele loopbanen vormgeven. Wat maakt Apics Flexjobs uniek? Ontdek het hier!

Hun aanpak begint met persoonlijk contact op het kantoor in Alphen aan den Rijn. Ze willen niet alleen jouw werknemerskant kennen, maar jou als individu begrijpen. Met flexibiliteit als kernwaarde bieden ze niet alleen fulltime, maar ook parttime mogelijkheden aan, passend bij jouw levensstijl. Snelheid en kwaliteit gaan hand in hand bij Apics Flexjobs, waar ze streven naar een match binnen één werkweek. Als specialisten in de logistieke sector begrijpen ze de dynamiek van de arbeidsmarkt en hebben ze de connecties om jou naar het juiste werk te leiden. Bij Apics Flexjobs zijn ze jouw partner in groei. Naast banen bieden ze cursussen aan, zoals heftruckcertificaten en VCA, om jouw professionele vaardigheden te vergroten.

Wil je verder gaan dan alleen het vinden van banen? Neem contact op met Apics Flexjobs via deze link en ontdek de mogelijkheden die op jou liggen te wachten in de logistiek. Samen bouwen we aan een sterke toekomst!


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!