Apics Flexjobs
Advertorial Overige

Apics Flexjobs trotse sponsor van het Wet ’n Wild Beachfestival 2022

Met trots kan Apics Flexjobs zich sponsor noemen van het Wet ’n Wild Beachfestival 2022. Daarom geeft het uitzendbureau 10 vrijkaarten weg!

Doordeweeks wordt er hard gewerkt, maar in de weekenden ook goed gerelaxt. Met hun kantoor in Alphen aan den Rijn en veel collega’s die uit Alphen komen of één van de naast gelegen dorpen, leek het Apics Flexjobs leuk om iets te doen voor dit festival. Daarom hebben ze besloten om hun bijdrage te leveren voor het Wet ’n Wild Beachfestival. En dit kan ook voor jou goed uitpakken!

Apics Flexjobs verloot namelijk 10 vrijkaarten voor dit festival onder hun uitzendkrachten. Wat moet je hiervoor doen? Dat is eigenlijk heel simpel. Laat in de reactie onder deze Facebookpost weten dat je geïnteresseerd bent. Als jij minimaal 40 uur voor Apics Flexjobs hebt gewerkt de afgelopen weken dan maak jij kans op vrijkaarten voor dit gave festival. Op 1 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt!

Nog geen uitzendkracht bij Apics Flexjobs? Bekijk dan snel de vacatures op www.apicsflexjobs.nl/vacatures.


Meer nieuws

Advertorial Alphense Fijnproevers vandaag 17:29

Een tafel vol variatie met het shared dining menu van De Beren

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Restaurant De Beren gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek.

Evenementen vandaag 15:02

Niet zingen onder de douche, maar voor het goede doel

Vind jij zingen heerlijk en wil je wat goeds doen voor het goede doel? Dan ben je hier helemaal op het goede adres. Lions Rhijnhart organiseert op donderdag 20 oktober een Sing along voor het goede doel.

Advertorial Overige vandaag 14:11

Onderzoek naar truffels met Psilocybine

Het UMC Groningen doet onderzoek naar de effecten van psychedelica op depressieve klachten. In deze nieuwe studie wordt onderzocht wat de juiste dosering is voor mensen met een depressie en welke effecten het heeft. De studie vindt plaats op verschillende locaties in Europa, waaronder het UMC Groningen (Universitair Centrum Psychiatrie), het UMC Utrecht en het LUMC.