Apics Flexjobs
Advertorial Werken

Apics Flexjobs voor jouw baan in de logistiek

Ben je momenteel op zoek naar een uitdagende baan in de dynamische logistieke branche? Neem dan gerust contact op met Apics Flexjobs, waar ze beschikken over een uitgebreid netwerk van werkgevers en hun enthousiast inzetten om je met de juiste kansen te verbinden. 

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke opdracht, een vaste positie of de mogelijkheid om te groeien binnen de boeiende sector van de logistiek, Apics Flexjobs staat klaar om de perfecte match voor jou te realiseren.Het doel van Apics Flexjobs is om niet alleen een baan voor jou te vinden, maar om jouw professionele doelen te begrijpen en te streven naar een langdurige en bevredigende loopbaan. Door middel van het deskundige team van Apics Flexjobs en hun uitgebreide netwerk willen ze niet alleen voldoen aan jouw huidige werkbehoeften, maar ook inspelen op jouw toekomstige carrièrewensen.

Apics Flexjobs is er om je te begeleiden, ongeacht jouw ervaringsniveau. Of je nu aan het begin van jouw carrière staat, op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of jouw expertise wil uitbreiden, Apics Flexjobs is toegewijd om jou te ondersteunen in elke fase van jouw professionele reis. Neem vandaag nog contact met hun op en ontdek de mogelijkheden die zij voor jou kunnen bieden in de boeiende wereld van de logistiek.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.