Auto- & Voertuigenhandel Alphen B.V.
Advertorial Verkeer en vervoer

APK-keuring voor €40 voor benzineauto's en €50 voor dieselauto's hele maand februari bij Autoservice Alphen

Verloopt de APK van je auto in de komende twee maanden? Dan is het tijd om een afspraak te maken voor een APK-keuring bij Autoservice Alphen! Gedurende de hele maand februari biedt Autoservice Alphen een speciale actie aan: een APK-keuring voor slechts €40 voor benzineauto's en €50 voor dieselauto's.

De APK-keuring is een wettelijke verplichting in Europa om de veiligheid en milieunormen van voertuigen te waarborgen. Tijdens de keuring wordt jouw auto nauwkeurig gecontroleerd volgens de regelgeving van de RDW. “Wij inspecteren essentiële aspecten zoals de autobanden, remmen, verlichting, schokdempers, ruitenwissers en meer. Eventuele gebreken worden tijdig opgespoord, wat uiteindelijk veel kosten aan onderhoud kan besparen”, aldus eigenaar van Autoservice Alphen.

Na afloop van de keuring ontvang je een rapport waarin staat of je auto is goedgekeurd of dat er eventuele mankementen zijn die verholpen moeten worden. Het is belangrijk op te merken dat de APK-keuring alleen mag worden uitgevoerd door RDW-erkende bedrijven, zoals Autoservice Alphen.

Je kunt langskomen voor een keuring zonder afspraak tussen 08:30 uur en 16:30 uur. Het ervaren team van Autoservice Alphen staat klaar om je auto professioneel te keuren en eventuele problemen aan te pakken, zodat je veilig en met een gerust hart de weg op kunt.

Neem vandaag nog telefonisch contact op via 06 19745228, email naar info@automotivealphen.nl of kom langs op ons op de Energieweg 31, in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg gisteren 16:39

WIJdezorg, Habion en Vastgoed Zorgsector gaan samenwerken in Verde Vista

Zorgorganisatie WIJdezorg, woningcorporatie Habion en belegger in duurzame huisvesting Vastgoed Zorgsector slaan de handen ineen voor de toekomstige bewoners van Verde Vista in Zoeterwoude. Hiervoor hebben ze op vrijdag 16 februari een intentieovereenkomst ondertekend. De inzet is om op deze locatie een woonvorm voor ouderen te realiseren waarbij een actieve woon- en leefgemeenschap gevormd wordt.

Justitie gisteren 14:05

Alphense letselschadejurist beschuldigd van vervalsen handtekeningen in Ridderhof schietpartij-zaak

Alphense letselschadejurist Orlando K. zou handtekeningen hebben vervalst van (ex-)cliënten die betrokken waren bij het Ridderhof schietdrama in 2011. Het Openbaar Ministerie (OM) beweert dat K. straf verdient voor het vermeende vervalsen, waardoor hij zelf een hogere vergoeding zou hebben gekregen. De Alphenaar ontkent de beschuldigingen en beweert dat er geen sprake is van vervalsing.

Politie en handhaving gisteren 11:42

Politie zoekt dringend naar vermiste Alphenaar

De politie is dringend op zoek naar Maarten Dickhoff, een 44-jarige man uit Alphen aan den Rijn die sinds 24 januari vermist is. Hij werd voor het laatst gezien in de omgeving van Gent, België.

Politie en handhaving gisteren 10:28

Politie Alphen waarschuwt voor valse telefoontjes

De afgelopen periode heeft de politie herhaaldelijk meldingen ontvangen van burgers die vreemde telefoontjes ontvangen. De meldingen betreffen telefoontjes waarbij de beller zich voordoet als een politieagent. Tijdens deze gesprekken wordt beweerd dat de persoon in kwestie gelinkt is aan criminele activiteiten, met name woninginbraken.

Advertorial Overige gisteren 09:17

Nieuwe cursus over iconische filmcomponisten bij Parkvilla

Hoe kijk je naar Once Upon a Time in the West als je de filmmuziek weglaat? Wordt de spanning van een film als Jaws niet een stuk minder wanneer je die onheilspellende bastonen niet hoort? Filmmuziek is een onlosmakelijk onderdeel van onze filmbeleving. Het versterkt emoties en geeft de beelden een extra laag. De juiste combinatie van melodieën, harmonieën en ritmes roepen bij ons spanning, vreugde, verdriet of angst op. Filmexpert Rudi de Boer neemt je vanaf 11 maart in 4 colleges mee in de magische wereld van de filmmuziek.