La Cubanita
Advertorial Horeca-arrangementen

April is Filmmaand bij La Cubanita!

Heb je plannen voor de maand april? Zo niet, dan heeft La Cubanita een geweldig voorstel voor jou! April is namelijk Filmmaand bij La Cubanita! Vanaf dinsdag 2 april tot en met dinsdag 30 april kun je genieten van een onvergetelijke ervaring.

La Cubanita heeft een speciaal arrangement samengesteld, exclusief beschikbaar van maandag tot en met donderdag, waarbij je kunt genieten van onbeperkt tapas eten voor slechts €29,50 per persoon (kinderen €17,50). Maar dat is nog niet alles! Bij dit arrangement ontvang je ook een MADIWODO-voucher, waarmee je een e-ticket kunt verzilveren voor een film naar keuze bij alle bioscopen en de meeste filmtheaters in Nederland. Het enige wat je hoeft te doen is een tafel reserveren bij La Cubanita voor een onvergetelijke avond vol heerlijk eten en ontvang een voucher. Reserveer snel, want deze actie wil je echt niet missen!

Voorwaarden filmarrangement

“Wij raden onze gasten aan om op een andere dag naar de film te gaan als de dag dat je bij ons komt dineren, zodat je van beiden ten volste kunt genieten”, aldus het restaurant. Je neemt een Filmarrangement af per persoon. Het Filmarrangement is alléén van 2 t/m 30 april verkrijgbaar op de dagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor €29,50 per persoon. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen €17,50 per persoon.

Je komt eerst bij La Cubanita dineren waarna je de MADIWODO-voucher bij het afrekenen ontvangt. Er wordt geadviseerd vooraf een tafel te reserveren, in verband met de drukte. Je hoeft bij de reservering niet aan te geven dat je gebruik wilt maken van het Filmarrangement. Dit kun je op de avond zelf in het restaurant aangeven.

Het filmarrangement bestaat uit:

  • Onbeperkt tapas eten
  • MADIWODO-voucher om in te wisselen voor een filmticket voor een film naar keuze.

Voorwaarden voucher

De voucher zelf is géén geldige filmticket. Deze moet verzilverd worden op www.bioscoopbon.nl/lacubanita voor een e-ticket, volgens instructies die je terugvindt op de voucher. De voucher is te verzilveren t/m 31-07-2024. Hierna kun je deze niet meer inwisselen voor een e-ticket. De voucher is geldig voor één persoon.

Voorwaarden e-ticket

Het e-ticket is in te wisselen voor een film naar keuze bij alle bioscopen en de meeste filmtheaters in Nederland. Het e-ticket is na verzilvering van de voucher geldig tot twee jaar na verzilvering, met uitzondering van erkende Nederlandse feestdagen en de Kerstvakantie.Het e-ticket is alléén geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Het e-ticket geeft toegang tot reguliere films en is exclusief alle toeslagen, waaronder, maar niet beperkt tot, 3D voorstellingen, 4DX (3D), IMAX (3D), Dolby ATMOS, Dolby Cinema, Dolby Digital, Laser Ultra, XD, VIP, DeLuxe seating en reserveringskosten.

Bekijk de website van de te bezoeken bioscoop of het filmtheater voor alle (overige) toeslagen en/of reserveringskosten. Het e-ticket kan alleen gebruikt worden op basis van beschikbaarheid. Wij raden aan om vooraf een plek te reserveren bij de bioscoop van jouw keuze.

La cubanita april actie.png


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!