Mitch de Keijzer
Overige

Aprilia Dorsoduro gestolen op parkeerplaats Sterkenburg

De motor is voor het laatst gezien op donderdagmiddag 15 augustus om 12:00 uur. Tussen 12:05 en 17:30 heeft de dief toegeslagen en de motor meegenomen van de parkeerplaats Sterkenburg.

Het gaat om een motor van het merk Aprilia Dorsoduro 750. De motor heeft zwarte kappen en een grijs frame met het kentekenbord 32-MF-FF. Daarnaast kan de motor worden herkend aan een zwarte koplamp, een akrapovic titanium/carbon kop, micro ledverlichting, Rizoma stuur, Baracuda spiegels en een goudkleurige voorvork.

Een ooggetuige heeft een grijs Volkswagenbusje voor korte tijd bij de schuur zien staan waar de motor geparkeerd stond. Het is niet duidelijk of de bestuurders van het busje de motor hebben gestolen of dat zij de motor nog hebben zien staan. De eigenaar van de motor roept de bestuurders op om zich te melden, zodat het tijdsbestek waarin de motor is gestolen wellicht verkleind kan worden. Ook andere ooggetuige worden opgeroepen zich melden.

De eigenaar van de motor vertelt dat er bijna wekelijks wordt ingebroken op de parkeerplaats. “Geregeld loopt er een klein groepje vreemde mannen tussen de auto’s door. Als je ze aanspreekt, gaan ze er als een haas vandoor.” De politie is hiervan op de hoogte en houdt regelmatig toezicht. Helaas was de politie niet in de buurt om te zien wie de Aprilia Dorsoduro heeft gestolen.

gestolen motor


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie 16 aug. 2019 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.