Mitch de Keijzer

Aprilia Dorsoduro gestolen op parkeerplaats Sterkenburg

De motor is voor het laatst gezien op donderdagmiddag 15 augustus om 12:00 uur. Tussen 12:05 en 17:30 heeft de dief toegeslagen en de motor meegenomen van de parkeerplaats Sterkenburg.

Het gaat om een motor van het merk Aprilia Dorsoduro 750. De motor heeft zwarte kappen en een grijs frame met het kentekenbord 32-MF-FF. Daarnaast kan de motor worden herkend aan een zwarte koplamp, een akrapovic titanium/carbon kop, micro ledverlichting, Rizoma stuur, Baracuda spiegels en een goudkleurige voorvork.

Een ooggetuige heeft een grijs Volkswagenbusje voor korte tijd bij de schuur zien staan waar de motor geparkeerd stond. Het is niet duidelijk of de bestuurders van het busje de motor hebben gestolen of dat zij de motor nog hebben zien staan. De eigenaar van de motor roept de bestuurders op om zich te melden, zodat het tijdsbestek waarin de motor is gestolen wellicht verkleind kan worden. Ook andere ooggetuige worden opgeroepen zich melden.

De eigenaar van de motor vertelt dat er bijna wekelijks wordt ingebroken op de parkeerplaats. “Geregeld loopt er een klein groepje vreemde mannen tussen de auto’s door. Als je ze aanspreekt, gaan ze er als een haas vandoor.” De politie is hiervan op de hoogte en houdt regelmatig toezicht. Helaas was de politie niet in de buurt om te zien wie de Aprilia Dorsoduro heeft gestolen.

gestolen motor


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 15:52

Gek van Fietsen is jouw nieuwe Qwic dealer

Sinds 1 oktober 2019 heeft Alphen aan den Rijn een nieuwe Qwic dealer. Met de sluiting van GABO Mobiliteitshuis is het dealerschap overgedragen aan Gek van Fietsen. Ook het onderhoud en het verzekeringswerk is overgenomen door het familiebedrijf. Huidige Qwic berijders hoeven zich dus geen zorgen te maken! Nog geen Qwic, maar wel interesse? Deze week zal de nieuwe collectie Qwic e-bikes in de showroom van Gek van Fietsen te zien zijn.  

Horeca vandaag 14:46

Restaurantweek: Tijsterman

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer de beurt aan Tijsterman.

Overige vandaag 13:45

Mamacafé wint prijs

Donderdagavond 17 oktober was de prijsuitreiking van 'Fonds Alphen trakteert' vanwege hun 25 jarig bestaan. Het Mamacafé was één van de blijde genomineerden en heeft een bedrag van € 5000 mogen ontvangen.

Advertorial Overige vandaag 12:38

Verenigingen vieren hun winst met in totaal € 70.000

Woensdagavond 16 oktober heeft Rabobank Groene Hart Noord tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Castellum een totaalbedrag uitgekeerd van € 70.000 aan 80 verenigingen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en kern Stompwijk.

Overige vandaag 11:46

Oudshoornse Kerk gaat verbouwen

De Oudshoornse Kerk gaat verbouwen. Fonds Alphen en omstreken steunt de verbouwing met € 15.000.