Mitch de Keijzer

Aprilia Dorsoduro gestolen op parkeerplaats Sterkenburg

De motor is voor het laatst gezien op donderdagmiddag 15 augustus om 12:00 uur. Tussen 12:05 en 17:30 heeft de dief toegeslagen en de motor meegenomen van de parkeerplaats Sterkenburg.

Het gaat om een motor van het merk Aprilia Dorsoduro 750. De motor heeft zwarte kappen en een grijs frame met het kentekenbord 32-MF-FF. Daarnaast kan de motor worden herkend aan een zwarte koplamp, een akrapovic titanium/carbon kop, micro ledverlichting, Rizoma stuur, Baracuda spiegels en een goudkleurige voorvork.

Een ooggetuige heeft een grijs Volkswagenbusje voor korte tijd bij de schuur zien staan waar de motor geparkeerd stond. Het is niet duidelijk of de bestuurders van het busje de motor hebben gestolen of dat zij de motor nog hebben zien staan. De eigenaar van de motor roept de bestuurders op om zich te melden, zodat het tijdsbestek waarin de motor is gestolen wellicht verkleind kan worden. Ook andere ooggetuige worden opgeroepen zich melden.

De eigenaar van de motor vertelt dat er bijna wekelijks wordt ingebroken op de parkeerplaats. “Geregeld loopt er een klein groepje vreemde mannen tussen de auto’s door. Als je ze aanspreekt, gaan ze er als een haas vandoor.” De politie is hiervan op de hoogte en houdt regelmatig toezicht. Helaas was de politie niet in de buurt om te zien wie de Aprilia Dorsoduro heeft gestolen.

gestolen motor


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 16:05

Eerste gedetineerde fietst volgende week naar zijn werk

In augustus is de pilot op de Beperkt Beveiligde Afdeling van start gegaan in Penitentiaire Inrichting (PI) Alphen. Gedetineerden die in aanmerking komen voor re-integratieverlof, mogen ‘buiten de muren’ arbeid verrichten. Volgende week fietst de eerste gedetineerde uit PI Alphen naar zijn werk.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:16

‘Lightversie’ van bron- en contactonderzoek door veel nauwe contacten

Personen die besmet zijn met het coronavirus, hebben steeds meer nauwe sociale contacten, zo meldt GGD Hollands Midden. Het nabellen van tientallen contacten kost veel tijd. Daarom zal er in sommige gevallen gekozen worden voor een ‘lightversie’ van het bron- en contactonderzoek.

Alphens Restaurantweek vandaag 14:29

Nog een week tot de Alphens Restaurantweek

Over precies een week gaat de zomereditie van de Alphens Restaurantweek van start. Van Italiaanse pizza en Argentijns vlees tot bourgondisch dineren en steengrillen, tijdens de Alphens Restaurantweek kan het allemaal!

Calamiteiten vandaag 13:52

Vermiste man is weer terecht

Sinds woensdagavond 12 augustus wordt een dementerende man vermist vanaf de Zonnedauw in Alphen. Zijn familie hoopt dat hij snel gevonden wordt, omdat hij dringend zijn medicatie nodig heeft.

Wonen en bouwen vandaag 13:17

Informatiemarkt om vergroenen voortuinen te stimuleren

Begin augustus vond er een informatiemarkt plaats op de Lauwers in Alphen. Het thema? Operatie Steenbreek, een landelijk initiatief om het vergroenen van particuliere voortuinen te stimuleren.