Aquasport, peuterzwemmen en recreatief zwemmen hervat

Vanaf maandag 8 juni start De Thermen2 weer met Aquarobics, Seniorfit, Peuterzwemmen en Recreatief zwemmen. De Thermen2 mocht de zwembaden in Alphen aan den Rijn drie weken geleden weer openen. De herstart van zwemlessen en banenzwemmen bleek zo soepel te zijn verlopen dat een volgende stap gezet kan worden.

Vanaf maandag 8 juni kunnen gasten die een tijdslot gereserveerd hebben terecht voor een uurtje Aquarobic of seniorfit. Deze lessen zijn allemaal geschikt om anderhalve meter afstand te bewaren. Ook de lessen met peuters worden weer hervat. Tijdens Peuterzwemmen op donderdag kunnen de kleintjes wennen aan water, hierdoor worden ze sneller watervrij, een belangrijke eerste stap om later de zwemlessen soepel te doorlopen.De Thermen2 hoopt op een later moment meer aquasporten en ook het babyzwemmen weer te kunnen oppakken.

Mitchel Hoogervorst, Vestigingsmanager De Hoorn: “Stapje bij stapje pakken we onze activiteiten weer op. We kijken per segment hoe het gaat en wat kan. Verloopt dat soepel dan kan er weer iets nieuws bij. Op de heropening is heel goed gereageerd door onze bezoekers, ze vonden het allemaal erg goed georganiseerd en dat positieve gevoel blijven wij graag vasthouden. We doen er liever steeds een schepje op dan dat we ineens weer een stap terug moeten zetten. Onze vaste gasten staan te popelen om weer te starten met de sporten en wij ook. Daarnaast zijn we blij dat we werkenden nu ook sport in de avond kunnen bieden."

Recreatief zwemmen voor kinderen

Blij is De Thermen2 ook om te kunnen melden dat kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar weer recreatief kunnen zwemmen in het weekend. Remco: “In verband met de richtlijnen zijn ouders helaas nog niet toegestaan, maar kinderen in het bezit van een zwemdiploma kunnen hun energie straks weer lekker kwijt in het binnen én buitenbad van zwembad De Hoorn. “Ook zij kunnen later deze week een tijdsslot reserveren via de website van De Thermen2."

Maatregelen

De Thermen2 houdt zich strikt aan de maatregelen tegen corona. Zo is het belangrijk dat mensen voordat zij gaan zwemmen hun badkleding al onder hun gewone kleding aanhebben. “Zo voorkomen we dat teveel mensen tegelijk bij de kleedhokjes zijn. Na het zwemmen kunnen de wisselcabines wel gebruikt worden. “Helaas zijn de douches buiten gebruik. Indien nodig kan wel gebruik gemaakt worden van de toiletten. De Thermen2 controleert of de recreatieve gasten ook daadwerkelijk onder de 12 jaar zijn.

Meer informatie op de website van De Thermen2.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.