Josh Walet

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

De eerste helft begon met een kans voor ARC. Lilinho Martins da Silva zette de bal voor, maar twee inlopende spelers konden de bal niet in het doel werken. In de 6e minuut kreeg Capelle een corner. Eric Jansen nam de corner en Jelle Pollemans kopte daarna keihard op de lat.

Daarna was het wederom de beurt aan ARC om gevaarlijk te worden. In de 27e minuut een vrije trap net buiten de zestien, maar Yassin Kaabouni raakte slechts de muur. Drie minuten later verscheen Boyd Baatje alleen voor doelman Marc van Splunter, maar hij redde de situatie. Voor de rust kregen beide ploegen nog een kans. Lilinho Martins da Silva zag zijn voorzet net gemist worden door Yassin Kaabouni en een voorzet van Marciano Pape werd door Eric Jansen naast gekopt. De rust kwam dan ook met een 0-0 stand. Met deze stand mocht Capelle wel tevreden zijn maar ARC niet.

In het begin van de tweede helft deelde ARC twee plaagstootjes uit, maar echt gevaarlijk werd ARC niet. In de 58e minuut kwam de voorsprong voor Capelle. Bram van Eijk zette op links voor en Joshua Kassels kopte vallend de bal tegen de touwen 1-0. In het vervolg van de wedstrijd probeerde ARC met counters de gelijkmaker te scoren, maar Capelle hield redelijk gemakkelijk stand. In de 73e minuut kreeg Capelle zelfs een uitgelezen kans de voorsprong te vergroten en de wedstrijd defintief  op slot te gooien. Het was een drie tegen één situatie, die echter verknoeid werd. In de slotfase zette ARC nog alles op alles, maar ook in de zeven minuten extra tijd was het niet in staat om te scoren. Voor ARC betekende de nederlaag het einde van het seizoen.

De beste man van het veld was de prima leidende scheidsrechter Pieter van Veelen! Dat mag ook wel eens gezegd worden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.