ARC 13-1 bereikt halve finale KNVB Beker na spannende kwartfinale

Na een intense strijd in de achtste finale op eigen terrein, die werd beslist door penalty's, staat 4 mei de halve finale kwartfinale van de KNVB Beker op het programma voor ARC 13-1.

De wedstrijd tegen Quick begon met een geconcentreerd ARC dat duidelijk de overhand had en het meeste balbezit opeiste. Echter, de sterke wind bemoeilijkte het spel en weerhield ARC ervan om een duidelijke voorsprong te nemen op hun tegenstander. In de rust lag er een zware taak voor de trainers om het team scherp te zetten.

De tweede helft begon rommelig en tegen alle verhoudingen in kwam Quick op een 1-0 voorsprong door een schot op doel dat door de wind van richting veranderde. Dit leek echter het sein voor ARC om wakker te worden. Een prachtige aanval resulteerde in een gelijkmaker, toen Christian loskwam van zijn tegenstander en een perfecte assist gaf op Safouan, die koelbloedig de 1-1 binnenschoot. Dit doelpunt zorgde voor een golf van enthousiasme bij de spelers, die als één team op zoek gingen naar de winnende treffer.

Na een solo van Robin wist Safouan zich opnieuw vrij te maken van zijn tegenstander en na opnieuw een schitterende assist tikte hij de 1-2 binnen. In de laatste vijf minuten slaagden de Alphenaren er onder leiding van Roel en Sem in om de voorsprong gecontroleerd vast te houden.

Halve finale

Op 4 mei zal ARC 13-1 de halve finale spelen. Staat het al in jouw agenda? Het belooft in ieder geval een spannende strijd te worden, gezien de vastberadenheid en teamwork die ze hebben laten zien in de kwartfinale.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.