Algemeen

ARC en Alphen nog één keer thuis dit kalenderjaar

ARC en Alphen spelen komend weekeinde de laatste thuiswedstrijd in 2018. Daarna volgt voor beide nog een uitduel en dan gaat de winterstop in.

ARC ontvangt Victoria uit Loosdrecht. Officieel heet deze club Hilversumsche Cricket en Football Club Victoria 1893. Vorig seizoen nam het als tweede geëindigde Victoria in de tweede klasse de periodetitel over van kampioen Geinoord. Evenals de nummer drie Roda’46 werd via de nacompetitie promotie naar de eerste klasse gerealiseerd. De eerste klasse lijkt toch wat hoog gegrepen, want met vier punten slechts staat de club stijf onderaan. Alle uitwedstrijden gingen verloren met een doelsaldo van 4-21.
In de eerste klasse A is er tot nu toe wekelijks een andere koploper geweest. Aangenomen mag worden dat na zaterdag de eerste uitzondering daarop een feit is. ARC, de huidige lijstaanvoerder sinds afgelopen zaterdag, kan eigenlijk niet verliezen van de aanstaande degradant. Trainer Mark Evers kan in de defensie niet beschikken over de geblesseerde spelers Derek Prins en Coen de Goot, maar dat moet tegen deze opponent geen probleem zijn.

Alphen krijgt visite van Van Nispen uit De Zilk. Als het allemaal meezit betreft het de laatste thuiswedstrijd op het bijveld. Na de winterpauze zal het nieuwe kunstgrasveld er onderhand toch wel liggen? Van Nispen staat zevende op de ranglijst van 3Amet vijftien punten, Alphen staat dertiende met zes punten. De ploeg uit De Zilk scoorde tot nu toe in elke uitwedstrijd twee keer, Alphen prikte er thuis steeds minstens twee in. Als Rob de Lange met zijn team verliest is het nagenoeg onmogelijk dat nog een positie bij de bovenste zes wordt gehaald. Dat is nu al bijna kansloos, maar dan helemaal.  


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Aarhof verkocht
Stadshart gisteren 20:46

Aarhof verkocht

Winkelcentrum de Aarhof is verkocht aan de HAL. Morgen worden de plannen voor het winkelcentrum bekend gemaakt. We gaan u op de hoogte houden.