Hans Doderer

ARC Heitinga Toernooi officieel afgelast

De organisatie van het jaarlijkse Heitinga Toernooi bij ARC heeft laten weten dat het evenement ook dit jaar geen doorgang kan vinden. ‘’Met nog twee maanden te gaan en met de onwetendheid over hoe de maatregelen zich gaan ontwikkelen, kunnen we niet anders dan het toernooi nu annuleren.’’

Het toernooi vindt ieder jaar plaats met Hemelvaart en wordt georganiseerd voor kinderen tot en met 13 jaar. Vanwege de coronacrisis kan het evenement nu voor de tweede keer op rij niet doorgaan. Al verwachtte de organisatie vorig jaar dat de omstandigheden in 2021 anders zouden zijn.

Helaas zien zij het niet zitten om nog langer in onwetendheid te zitten en wordt ook dit jaar het toernooi afgelast. De organisatie laat weten samen met de KNVB en de gemeente tot deze keuze te zijn gekomen.

Naar verwachting zal het ARC Heitinga Toernooi in 2022 plaatsvinden op 26, 27 en 28 mei, mits de situatie het dan toelaat.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.