ARC Heitinga toernooi van start op Hemelvaartsdag

Van 30 tot en met 1 juni wordt bij voetbalvereniging ARC in Alphen aan den Rijn het ARC-Heitingatoernooi georganiseerd.

Het ARC-Heitingatoernooi wordt traditiegetrouw tijdens het Hemelvaartsweekend georganiseerd. Verdeeld over de drie dagen doen zo'n honderddertig teams van verschillende voetbalclubs mee aan het toernooi. Het ARC-Heitingatoernooi is inmiddels één van de grootste pupillenvoetbaltoernooien van Nederland.

Het toernooi is voor het eerst uitgebreid met meisjesteams en G-teams.

Lunchtent
In de lunchtent wordt iedere dag een lunch verzorgd voor alle 1850 kinderen van de deelnemende teams. De organisatie zorgt iedere dag voor broodjes, fruit en drinken voor de kinderen. "In de tent worden verder géén ouders toegelaten, omwille van het overzicht en de rust voor de spelertjes", meldt de organisatie.

Kom op de fiets!
Gezien het grote aantal deelnemers, zullen er veel auto's zijn die een parkeerplekje nodig hebben. Daarom roept de organisatie alle Alphenaren op om op de fiets te komen.

"Iedereen is uiteraard meer dan welkom om het toernooi te komen meebeleven, maar: kom vooral op de fiets!", aldus de organisatie. "Dit vragen we zowel aan de deelnemende ARC-teams als alle toeschouwers, vrijwilligers, sponsoren en andere belangstellenden."

Ook het funpark is terug, springkussens en andere attracties, muziek en een terras. "Het funpark is een leuk dagje uit voor alle Alphenaren met kinderen, want het park is gratis toegankelijk!"


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winactie Algemeen gisteren 18:54

Feest op pakjesavond: Sinterklaas trakteert namens Intertoys en Alphens.nl!

Sinterklaas is weer in het land en dus verheugen we ons op 5 december: pakjesavond! Tijdens deze avond spelen Intertoys en Alphens.nl voor Sinterklaas en hebben we een leuke verrassing voor een Alphens gezin. Op deze manier willen wij Sinterklaasavond voor een familie met (kleine) kinderen nog leuker maken! 

Advertorial Horeca gisteren 17:33

Nieuwe driegangenmenu’s bij Grandcafé de Zaak

De chefs van Grandcafé de Zaak en Alle Hens hebben voor jou vier heerlijke nieuwe driegangenmenu’s samengesteld. Heerlijke gerechten om de warmte bij jou thuis te brengen tijdens deze koude winterdagen! De compleet nieuwe gerechten zijn verkrijgbaar voor slechts € 16,50! 

Calamiteiten gisteren 16:07

Burgernet bericht uitgezonden voor vermiste man (75)

Op dinsdagmiddag is er een Burgernetbericht uitgegaan voor een man van 75 jaar oud die vermist is vanaf het Bartokhof (2402 GD) in Alphen. Er wordt gevraagd uit te kijken naar de man.

Politie gisteren 15:18

Matrixborden in Alphen waarschuwen inwoners voor inbrekers

De afgelopen weken vinden er regelmatig inbraken plaats in Alphen, zowel in woningen als in auto’s. Vooral in Kerk en Zanen is het vaak raak. Om hier aandacht voor te vragen, heeft de politie op diverse plekken in de wijk matrixborden neergezet.