ARC Heitinga toernooi van start op Hemelvaartsdag

Van 30 tot en met 1 juni wordt bij voetbalvereniging ARC in Alphen aan den Rijn het ARC-Heitingatoernooi georganiseerd.

Het ARC-Heitingatoernooi wordt traditiegetrouw tijdens het Hemelvaartsweekend georganiseerd. Verdeeld over de drie dagen doen zo'n honderddertig teams van verschillende voetbalclubs mee aan het toernooi. Het ARC-Heitingatoernooi is inmiddels één van de grootste pupillenvoetbaltoernooien van Nederland.

Het toernooi is voor het eerst uitgebreid met meisjesteams en G-teams.

Lunchtent
In de lunchtent wordt iedere dag een lunch verzorgd voor alle 1850 kinderen van de deelnemende teams. De organisatie zorgt iedere dag voor broodjes, fruit en drinken voor de kinderen. "In de tent worden verder géén ouders toegelaten, omwille van het overzicht en de rust voor de spelertjes", meldt de organisatie.

Kom op de fiets!
Gezien het grote aantal deelnemers, zullen er veel auto's zijn die een parkeerplekje nodig hebben. Daarom roept de organisatie alle Alphenaren op om op de fiets te komen.

"Iedereen is uiteraard meer dan welkom om het toernooi te komen meebeleven, maar: kom vooral op de fiets!", aldus de organisatie. "Dit vragen we zowel aan de deelnemende ARC-teams als alle toeschouwers, vrijwilligers, sponsoren en andere belangstellenden."

Ook het funpark is terug, springkussens en andere attracties, muziek en een terras. "Het funpark is een leuk dagje uit voor alle Alphenaren met kinderen, want het park is gratis toegankelijk!"


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Online

Ergens onderweg is het vermogen verloren gegaan om gewoon met mensen te praten, naar mensen toe te gaan en naar mensen te luisteren. Het is echter te gemakkelijk om naar de coronacrisis te wijzen. Want: ook daarvoor al werd door onze lokale overheid zwaar ingezet op digitaal online zenden.

Voor Kinderen gisteren 16:23

Kids leven zich uit bij Fort Alpha tijdens de lockdown

Voor 52 enthousiaste kids kon hun woensdagmiddag niet meer stuk. Zij konden klimmen, klauteren en technieken aanleren bij het recentelijk geopende Fort Alpha, een parcours vol met hindernissen en obstakels. Zowel kids als ouders genoten volop.