Josh Walet
Blog Opinie

ARC Heitingatoernooi in 2020 grootser dan ooit

De sponsors van het ARC Heitingatoernooi worden elk jaar bedankt voor hun steun in de vorm van een sponsorbijeenkomst. Daar moesten ze dit jaar wat langer op wachten dan gebruikelijk, maar daar was een goede reden voor.  

Het organiserende bestuur was namelijk bezig met het uitwerken van ideeёn voor de vijftiende aflevering in 2020 en wou die graag tijdens zo’n avond bekendmaken. Op donderdagavond 10 oktober werden de sponsors dan toch eindelijk bedankt voor hun medewerking aan de geslaagde veertiende editie van dit jaar. De bovenzaal van Maggie Blue zat en stond bomvol en de aanwezigheden werden getrakteerd op een bierproeverij van Brouwerij De Molen. Zes soorten bier kreeg men voorgeschoteld en daar zaten heel aparte bij.

Er was al sprake van dat het bestuur van het Heitingatoernooi met iets opzienbarends zou komen voor het evenement in 2020. Dat het zo bijzonder zou worden werd echter totaal niet verwacht. Het leek niet serieus wat er ging gebeuren toen vier personen onder wie John Heitinga himself zich achter een tafel nestelden met vier glazen bakken gevuld met echte lotingsballetjes. De namen van de deelnemers die uit de kokers kwamen logen er niet om en de desbetreffende clubs komen met hun JO9, jongens onder negen jaar dus, op zaterdag 23 mei wel degelijk meedoen aan het ARC Heitingatoernooi.

Het betreft Vitesse, Excelsior, NEC, FC Utrecht, Sparta, FC Barcelona, Inter Milan, Borussia Mönchengladbach, Standard Luik, Borussia Dortmund, Rangers FC, KRC Genk, Everton, Schalke’04, KV Mechelen en uiteraard Ajax. Een superstunt derhalve, die voor een belangrijk deel mogelijk is door de medewerking en de contacten van John Heitinga, Ajax en Patrick Kluivert. Nu kan de organisatie stevig aan de slag om voor iedereen de vluchten en onderkomen te regelen. Ook dat gaat ongetwijfeld lukken.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:02

Geen valse beloftes meer voor de Molukse gemeenschap

Op 10 oktober jl. vond op het Gemeentehuis Alphen aan den Rijn de commissiebehandeling met betrekking tot het sociaal en maatschappelijk domein plaats inzake het voorstel van het college aan de raad over de 2e fase van de herijking dorps- en buurthuizen.  

Gemeente vandaag 17:51

Nieuwe aanpak tegen Japanse Duizendknoop

Gemeente Alphen aan den Rijn start een proef met een nieuwe bestrijdingsmethode voor Japanse duizendknoop. Het gaat om een elektrische onkruidbestrijder die heel gericht onkruid aanpakt.

Politiek vandaag 17:23

Pilot met vast team voor groenbeheer per dorp of buurt

Gemeente Alphen aan den Rijn voert een pilot uit om met een vast team een buurt of dorp te onderhouden. Dezelfde groenmedewerkers werken een aantal dagen per week op dezelfde locatie. Daardoor kan een buurt de prioriteiten zelf bepalen.

Advertorial Horeca vandaag 16:54

Speciaalbieren voor het uitkiezen bij De Bierentuin

Alphen aan den Rijn is een bierentuin rijker. In de Hooftstraat is sinds kort De Bierentuin gevestigd, een plek waar de speciaalbieren vol in het zicht staan en eigenaar Willem Peter altijd in is voor een praatje.  

Horeca vandaag 16:15

Restaurantweek: Bowling Alphen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bowling Alphen in de schijnwerpers.