Josh Walet
Blog Opinie

ARC Heitingatoernooi in 2020 grootser dan ooit

De sponsors van het ARC Heitingatoernooi worden elk jaar bedankt voor hun steun in de vorm van een sponsorbijeenkomst. Daar moesten ze dit jaar wat langer op wachten dan gebruikelijk, maar daar was een goede reden voor.  

Het organiserende bestuur was namelijk bezig met het uitwerken van ideeёn voor de vijftiende aflevering in 2020 en wou die graag tijdens zo’n avond bekendmaken. Op donderdagavond 10 oktober werden de sponsors dan toch eindelijk bedankt voor hun medewerking aan de geslaagde veertiende editie van dit jaar. De bovenzaal van Maggie Blue zat en stond bomvol en de aanwezigheden werden getrakteerd op een bierproeverij van Brouwerij De Molen. Zes soorten bier kreeg men voorgeschoteld en daar zaten heel aparte bij.

Er was al sprake van dat het bestuur van het Heitingatoernooi met iets opzienbarends zou komen voor het evenement in 2020. Dat het zo bijzonder zou worden werd echter totaal niet verwacht. Het leek niet serieus wat er ging gebeuren toen vier personen onder wie John Heitinga himself zich achter een tafel nestelden met vier glazen bakken gevuld met echte lotingsballetjes. De namen van de deelnemers die uit de kokers kwamen logen er niet om en de desbetreffende clubs komen met hun JO9, jongens onder negen jaar dus, op zaterdag 23 mei wel degelijk meedoen aan het ARC Heitingatoernooi.

Het betreft Vitesse, Excelsior, NEC, FC Utrecht, Sparta, FC Barcelona, Inter Milan, Borussia Mönchengladbach, Standard Luik, Borussia Dortmund, Rangers FC, KRC Genk, Everton, Schalke’04, KV Mechelen en uiteraard Ajax. Een superstunt derhalve, die voor een belangrijk deel mogelijk is door de medewerking en de contacten van John Heitinga, Ajax en Patrick Kluivert. Nu kan de organisatie stevig aan de slag om voor iedereen de vluchten en onderkomen te regelen. Ook dat gaat ongetwijfeld lukken.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.

Advertorial Horeca 6 dec. 2019 17:08

December bij Osteria La Piazza

December. De maand van gezelligheid, familie en eten. Voor Osteria La Piazza bestaat het hele jaar uit deze thema’s. Maar wat kun je nog meer verwachten in de decembermaand?

Winactie Horeca 6 dec. 2019 16:28

Win 2 cocktails bij La Cubanita

De gehele maand december staat in het teken van Villa Joep. Ter gelegenheid hiervan heeft La Cubanita 6 heerlijke Villa Joep-cocktails ontwikkeld. Wij mogen 2 gratis Villa Joep-cocktails weggeven!