Josh Walet
Blog Opinie

ARC Heitingatoernooi in 2020 grootser dan ooit

De sponsors van het ARC Heitingatoernooi worden elk jaar bedankt voor hun steun in de vorm van een sponsorbijeenkomst. Daar moesten ze dit jaar wat langer op wachten dan gebruikelijk, maar daar was een goede reden voor.  

Het organiserende bestuur was namelijk bezig met het uitwerken van ideeёn voor de vijftiende aflevering in 2020 en wou die graag tijdens zo’n avond bekendmaken. Op donderdagavond 10 oktober werden de sponsors dan toch eindelijk bedankt voor hun medewerking aan de geslaagde veertiende editie van dit jaar. De bovenzaal van Maggie Blue zat en stond bomvol en de aanwezigheden werden getrakteerd op een bierproeverij van Brouwerij De Molen. Zes soorten bier kreeg men voorgeschoteld en daar zaten heel aparte bij.

Er was al sprake van dat het bestuur van het Heitingatoernooi met iets opzienbarends zou komen voor het evenement in 2020. Dat het zo bijzonder zou worden werd echter totaal niet verwacht. Het leek niet serieus wat er ging gebeuren toen vier personen onder wie John Heitinga himself zich achter een tafel nestelden met vier glazen bakken gevuld met echte lotingsballetjes. De namen van de deelnemers die uit de kokers kwamen logen er niet om en de desbetreffende clubs komen met hun JO9, jongens onder negen jaar dus, op zaterdag 23 mei wel degelijk meedoen aan het ARC Heitingatoernooi.

Het betreft Vitesse, Excelsior, NEC, FC Utrecht, Sparta, FC Barcelona, Inter Milan, Borussia Mönchengladbach, Standard Luik, Borussia Dortmund, Rangers FC, KRC Genk, Everton, Schalke’04, KV Mechelen en uiteraard Ajax. Een superstunt derhalve, die voor een belangrijk deel mogelijk is door de medewerking en de contacten van John Heitinga, Ajax en Patrick Kluivert. Nu kan de organisatie stevig aan de slag om voor iedereen de vluchten en onderkomen te regelen. Ook dat gaat ongetwijfeld lukken.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:29

Dodelijke kattenziekte in Nederland

Er is een dodelijke kattenziekte, genaamd het Panleucopenie Virus, opgedoken in Nederland. Het virus is zeer besmettelijk. Kattenbezitters worden gewaarschuwd om te controleren of hun katten de juiste vaccinatie hebben gehad.

Overige vandaag 12:28

Windsurfvereniging WSV verboden voor honden

De Alphense Hondenbezitter waarschuwt voor het verboden gebied voor honden bij Zegersloot. Het gaat om het strandje bij de windsurfvereniging WSV Zegerplas. 

Coronavirus in Alphen vandaag 11:02

Coronabesmetting via het water is gering, maar waarom?

Kun je besmet raken met het coronavirus door zwemwater of door open water of fonteinen? Dat is een vraag die veel mensen stellen aan GGD Hollands Midden. De kans hierop is gering, maar waarom? Dat legt GGD Hollands Midden uit.

Weer in Alphen vandaag 09:10

RIVM haalt Nationaal Hitteplan van stal

Het RIVM heeft het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de tropische temperaturen die ons de komende dagen te wachten staan. ‘’Voor mensen met een kwetsbare gezondheid kan dit tot problemen leiden. Ook mensen in goede gezondheid kunnen met deze temperaturen klachten krijgen.’’

Advertorial Horeca gisteren 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?