ARC-leden wedstrijdmascotte bij Feyenoord – Southampton

Het kan nog een stapje beter en dat is zelf als profvoetballer het veld op lopen, maar voor 6 pupillen van sv ARC kwam zondag al een droom uit. Deze jongens en meisjes mochten wedstrijdmascotte zijn bij de oefenwedstrijd Feyenoord – Southampton vanwege het 25 jarig jubileum van de vriendschap tussen Southampton en ARC.

De jongens en meisjes uit de jeugd van ARC liepen hand in hand het veld op met hun helden uit Southampton. Een droom die uitkwam voor Zara Wolf (MO11-2), Mats Wolf (JO9-4), Stijn van Willigen (JO10-6), Saar van Willigen (JO8-2), Nick vd Heijde (JO10-3) en Noor Wolf (JO8-2).

De jongens en meisjes van ARC zagen Southampton met 1-3 winnen. Na afloop gingen de leden op de foto met hun favoriete spelers en probeerden zo veel mogelijk handtekeningen te scoren.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige vandaag 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten vandaag 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.