Sport

ARC-leden wedstrijdmascotte bij Feyenoord – Southampton

Het kan nog een stapje beter en dat is zelf als profvoetballer het veld op lopen, maar voor 6 pupillen van sv ARC kwam zondag al een droom uit. Deze jongens en meisjes mochten wedstrijdmascotte zijn bij de oefenwedstrijd Feyenoord – Southampton vanwege het 25 jarig jubileum van de vriendschap tussen Southampton en ARC.

De jongens en meisjes uit de jeugd van ARC liepen hand in hand het veld op met hun helden uit Southampton. Een droom die uitkwam voor Zara Wolf (MO11-2), Mats Wolf (JO9-4), Stijn van Willigen (JO10-6), Saar van Willigen (JO8-2), Nick vd Heijde (JO10-3) en Noor Wolf (JO8-2).

De jongens en meisjes van ARC zagen Southampton met 1-3 winnen. Na afloop gingen de leden op de foto met hun favoriete spelers en probeerden zo veel mogelijk handtekeningen te scoren.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.