Algemeen

ARC presteerde zaterdag niet best

Als zelfs trainer Mark Evers geen excuses uit en zich kritisch uitlaat dan gaat het echt niet goed met ARC. Het was dan ook niet best wat zijn team zaterdag in Wilnis op de mat legde tegen het toch ook niet imponerende CSW. Het is dat Roelof Luinge de scheidsrechter was anders had er helemaal geen kwaliteit op het veld gelopen.

Dat het halverwege nog steeds 0-0 stond was niet meer dan logisch. Van kansen was in het geheel geen sprake geweest en Niels de Vogel had als vervanger van de geschorste Aaron Balk gemakkelijk de zaterdagkrant kunnen lezen. Net als zijn collega aan de overkant trouwens. De goal die na zeven minuten in de tweede helft viel was symptomatisch voor de wedstrijd. Uit een hoekschop belandde de bal in de zestien waar een groot aantal spelers zijn best deed om de bal te raken. Niemand slaagde daar echt afdoende in en een meegekomen verdediger van de thuisclub tikte hem uiteindelijk langs De Vogel. Veel verandering in het vertoonde spel leverde dat doelpunt niet op, het bleef van beide kanten belabberd.

ARC ging merkwaardig genoeg pas voetballen nadat de beste man aan ARC-zijde Huib Oversloot met nog tien minuten op de klok met rood was weggestuurd. De uitsluiting was volkomen terecht en de overtreding van de rappe aanvallend ingestelde verdediger vond duidelijk plaats uit frustratie. Als Luinge de actie als natrappen op het digitale wedstrijdformulier gekwalificeerd heeft staat Oversloot minstens een week of vier toe te kijken.

De toch wel verdiende gelijkmaker viel toch nog, Precies op het moment dat de teller op 90 sprong kopte Stefan den Horder op aangeven van invaller Neal Arnoldus binnen. Opnieuw een gelijkspel dus en de teller van het aantal overwinningen in dit nog prille seizoen blijft op 1 staan.

AVV Alphen, dat sinds woensdag twee voorzitters heeft, Cindy van Baarle en Henk Wille, won voor het eerst in 2018 een wedstrijd. ASC werd met een 3-0 nederlaag op zak terug naar Oegstgeest gestuurd.  


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca vandaag 11:14

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn

Na een succesvolle en compleet uitverkochte eerste editie van de WijnSpijs Wandeling in Alphen aan den Rijn kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven! Op 22 september is het dan eindelijk zover, de tweede editie! En ook deze keer wandel je langs 6 restaurants, die allemaal ‘hun’ WijnSpijs combinatie serveren.  

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.