ARC

ARC rouwt om overlijden geliefd clublid Aad van Rangelrooij

Op zaterdag 24 april in de loop van de ochtend kwam het treurige nieuws naar buiten dat ARC’er in hart en nieren, Aad van Rangelrooij is overleden. Hij werd 72 jaar.

ARC is in diepe rouw en het gemis zal groot zijn. ‘’Nu is Aad er niet meer en zullen we hem gaan missen. Wij leven als ARC-familie mee met Jeanette, Arjan, hun partners en kinderen die het nu zonder hun lieve vader, schoonvader en opa moeten doen. Aad was voor ARC een ‘echte doener’ die we nooit zullen vergeten’’, zo laat de club weten. 

Aad was zolang hij lid was van ARC een vrijwilliger pur sang. Op 26 april 2004 werd hij benoemd tot lid van verdienste bij ARC. Een terechte onderscheiding voor de vrijwilliger pur sang. In de presentatiegids van 2008 zei hij: “De mensen die bij ARC komen moeten het naar hun zin hebben en daar wil ik mijn bijdrage aan leveren.”

Hart voor de club

Aad was jarenlang een bekend gezicht bij de Alphense voetbalvereniging. Hij was een actief lid en al een aantal jaren donateur. Via zijn werk als vrachtwagenchauffeur werd hij op 1 september 1979 door zijn toenmalige bijrijder, Nico Donker, overgehaald om zich bij ARC aan te sluiten. Een rugblessure speelde hem parten, waardoor hij maar drie jaar op het veld stond.  

Nadat hij niet meer op het veld zijn kunsten kon vertonen, was hij actief naast het veld. ARC zat in het hart van Aad en Aad zit in het hart van ARC. Met hun uitstraling, vriendelijkheid en humor begeleidde hij allerlei teams. Zijn laatste grote klus was het ontvangen van de scheidsrechters in de bestuurskamer en het sponsorhome.

‘’Aad was een gastheer die elke club zich wenst. Altijd vriendelijk en de scheidsrechter kon vooraf en na afloop altijd zijn verhaal kwijt bij Aad’’, zegt ARC. In de loop der jaren leerde Aad veel scheidsrechters kennen en vice versa was dat ook zo. Bij binnenkomst waren Aad z’n karakteristieke woorden: “Welkom vriend.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer gisteren 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.