Josh Walet

ARC vergooit kampioenschap door verlies tegen FC Rijnvogels

Aan het begin van het seizoen had hoofdklasser ARC nooit verwacht mee te doen in de titelstrijd, maar door een dijk van een serie neer te zetten na de winterstop kwam het kampioenschap steeds dichterbij. Met nog twee wedstrijden te gaan stond zaterdagmiddag de wedstrijd tegen koploper FC Rijnvogels op het programma.

Het was een drukte van jewelste op en rondom het terrein van ARC zaterdagmiddag. Niet alleen door het Heitingatoernooi, maar ook door de wedstrijd van ARC tegen koploper FC Rijnvogels. Meerdere bussen vol met supporters kwamen vanuit Katwijk naar Alphen aan den Rijn om hun club te steunen en ook aan ARC supporters was geen gebrek zaterdagmiddag. 

Tekst loopt door onder de foto's

Wedstrijd arc

Wedstrijd arc

Wedstrijd arc

Wedstrijd arc

Volop belangstelling voor deze belangrijke wedstrijd dus, wat ook duidelijk werd door het meegebrachte vuurwerk. Niet gek, want het was nog spannend in de zaterdagse Hoofdklasse A. Als ARC van FC Rijnvogels wist te winnen en volgende week ook bij Scherpenzeel, zou de Alphense voetbalclub zo goed als zeker kampioen zijn. 

De wedstrijd werd om 14:30 uur afgetrapt. Om als koploper de laatste wedstrijd in te gaan en om FC Rijnvogels te verslaan had de ploeg van Mark Evers een topdag nodig. Helaas liep dat niet zoals gehoopt. Nadat het eindsignaal van de arbiter klonk stond 2-3 op het scorebord in het voordeel van FC Rijnvogels. Dat betekent dat het kampioenschap er helaas niet meer in zit voor de Alphense voetbalclub. 

Wedstrijd arc

Wedstrijd arc

Wedstrijd arc

Wedstrijd arc

Wedstrijd arc


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.