Josh Walet

ARC wint historische derby tegen Alphense Boys

Zaterdag werd op het Sportpark Zegersloot een historische wedstrijd gespeeld. Voor het eerst in de geschiedenis troffen Alphense Boys 1 en ARC 1 elkaar in de competitie.

De twee clubs hebben van de wedstrijd een groot spektakel gemaakt. De jeugd van Alphense Boys liep in een optocht naar Sportpark Zegersloot om hun club te supporten en bij de aanvang van de wedstrijd werd door ARC en Alphense Boys vuurwerk afgestoken. Ondanks de regen stonden fans in grote getale langs de zijlijn. Ook het ‘degradatiespook’ voor Alphense Boys was aanwezig.

De tekst loopt door onder de afbeeldingen.

vuurwerk.jpg

degradatiespook.jpg

Hoewel de wedstrijd rustig begon, viel aan het begin van de tweede helft het eerste doelpunt voor ARC: een penalty genomen door Boyd Baatje. Vlak daarna scoorden zij een tweede doelpunt, die even later echter werd afgekeurd. Alphense Boys had in de tweede helft weinig kansen. De historische wedstrijd eindigde in 1-0.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

alphense boys.jpg

De overwinning wordt uitgebreid gevierd. In de kantine van ARC vindt een feest plaats, georganiseerd door het ARC sfeerteam. DJ Ruviene la Cruz is aanwezig en verzorgt de kantine van muziek.

arc.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige gisteren 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs gisteren 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling gisteren 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten 11 jun. 2024 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken 11 jun. 2024 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.