Josh Walet

ARC wint historische derby tegen Alphense Boys

Zaterdag werd op het Sportpark Zegersloot een historische wedstrijd gespeeld. Voor het eerst in de geschiedenis troffen Alphense Boys 1 en ARC 1 elkaar in de competitie.

De twee clubs hebben van de wedstrijd een groot spektakel gemaakt. De jeugd van Alphense Boys liep in een optocht naar Sportpark Zegersloot om hun club te supporten en bij de aanvang van de wedstrijd werd door ARC en Alphense Boys vuurwerk afgestoken. Ondanks de regen stonden fans in grote getale langs de zijlijn. Ook het ‘degradatiespook’ voor Alphense Boys was aanwezig.

De tekst loopt door onder de afbeeldingen.

vuurwerk.jpg

degradatiespook.jpg

Hoewel de wedstrijd rustig begon, viel aan het begin van de tweede helft het eerste doelpunt voor ARC: een penalty genomen door Boyd Baatje. Vlak daarna scoorden zij een tweede doelpunt, die even later echter werd afgekeurd. Alphense Boys had in de tweede helft weinig kansen. De historische wedstrijd eindigde in 1-0.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

alphense boys.jpg

De overwinning wordt uitgebreid gevierd. In de kantine van ARC vindt een feest plaats, georganiseerd door het ARC sfeerteam. DJ Ruviene la Cruz is aanwezig en verzorgt de kantine van muziek.

arc.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.