PR Archeon

Archeon en Avifauna genomineerd voor Leukste uitje van Zuid-Holland

Leuk nieuws voor Museumpark Archeon en Vogelpark Avifauna! Beide parken zijn genomineerd voor het leukste uitje in de provincie Zuid-Holland. Dé publieksprijs namens 4,5 miljoen ANWB leden.

Gezellig eropuit met het gezin of met vrienden hebben we een tijdje moeten missen, maar eindelijk kan het weer. Maar wat is nou het leukste uitje? Om dat te bepalen roept de ANWB al hun leden op om van 21 juli tot en met 31 oktober 2021 te stemmen in de verkiezing 'Leukste uitje van Nederland'. Jouw stem maakt verschil en toont ook direct je steun aan jouw favoriete uitje. 

De verkiezing is opgedeeld in twee categorieën: Leukste uitje van Nederland (uitjes met minimaal 450.000 bezoekers per jaar en een landelijk karakter) en Leukste uitje van de Provincie. Museumpark Archeon en Vogelpark Avifauna zijn beide genomineerd voor het Leukste uitje van de Provincie Zuid-Holland. 

Vijf deskundigen op het gebied van dagjes uit vormen samen de vakjury voor de verkiezing Leukste uitje van Nederland. Deze juryleden hebben gezamenlijk de genomineerden per provincie bepaald aan de hand van diverse criteria zoals sfeer, klantvriendelijkheid en prijs/kwaliteit verhouding. Nu is het aan leden van de ANWB om de winnaars te kiezen door hun stem uit te brengen. 

Stemmen? Dat kan via deze link.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:35

Het nieuws van week 29 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van nieuwe locaties voor de Alphense kermissen en vernielingen bij de Kinderboerderij Bospark tot aan een scheur in de Koningin Julianabrug en de opening van Boekhandel Haasbeek in hun nieuwe pand. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 15:20

Zelfstandig wonen met een lichamelijke handicap? Dat kan

Verspreid over de flat Stortemelk heeft Woonforte vijftien bijzondere appartementen: de Fokuswoningen. Een Fokuswoning is een aangepaste, gelijkvloerse en rolstoeldoorgankelijke woning, die je huurt van de woningcorporatie.

Werken vandaag 14:03

Het nieuwe vacature aanbod van week 29

Op zoek naar leuke baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je diverse soorten vacatures in verschillende branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Fabrica

Het eerste Alphense castellum is gebouwd in 'the middle of nowhere'. Langs een rivier ingeklemd tussen het land en het water. Albaniana ligt in een smalle corridor met als dichtstbijzijnde Romeinse legerbases Velsen en Vleuten. Dat betekent dat de mannen de eerste jaren op zichzelf zijn aangewezen.