Archeon en Helicon finalisten Onderneming van het Jaar

De finalisten van de Onderneming van het Jaar 2019 zijn donderdagmiddag tijdens de maandelijkse borrel van de VOA bekend gemaakt. De borrel vond plaats bij Nieuwe Sloot, waar deze week het NK Tennis wordt gehouden.

De twee bedrijven die de selectie van de jury hebben overleefd, zijn Archeon en Helicon. In het museumpark kunnen bezoekers door de tijd reizen en een bezoekje brengen aan de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen. Bovendien viert het park dit jaar het 25-jarig jubileum. Helicon ondersteunt musea, kastelen, landhuizen en andere instellingen met culturele of (natuur) historische collecties met conservering. Aannemingsbedrijf G. Bruijnes BV, BÈTA Industrie B.V. en M. van der Spek Groep haalden de top vijf, maar vielen vlak voor de finale af.

De winnaar van de titel Onderneming van het Jaar 2019 wordt op 10 januari tijdens de VOA-nieuwjaarsbijeenkomst bekend gemaakt. Vorig jaar wist Thearent de titel in de wacht te slepen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:35

Het nieuws van week 29 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van nieuwe locaties voor de Alphense kermissen en vernielingen bij de Kinderboerderij Bospark tot aan een scheur in de Koningin Julianabrug en de opening van Boekhandel Haasbeek in hun nieuwe pand. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 15:20

Zelfstandig wonen met een lichamelijke handicap? Dat kan

Verspreid over de flat Stortemelk heeft Woonforte vijftien bijzondere appartementen: de Fokuswoningen. Een Fokuswoning is een aangepaste, gelijkvloerse en rolstoeldoorgankelijke woning, die je huurt van de woningcorporatie.

Werken vandaag 14:03

Het nieuwe vacature aanbod van week 29

Op zoek naar leuke baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je diverse soorten vacatures in verschillende branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Fabrica

Het eerste Alphense castellum is gebouwd in 'the middle of nowhere'. Langs een rivier ingeklemd tussen het land en het water. Albaniana ligt in een smalle corridor met als dichtstbijzijnde Romeinse legerbases Velsen en Vleuten. Dat betekent dat de mannen de eerste jaren op zichzelf zijn aangewezen.