Archeon op 2e plek als Leukste uitje van Zuid-Holland

Themapark Archeon is op de tweede plek geëindigd bij de ANWB-verkiezing het 'Leukste uitje van Zuid-Holland'. Hester Bos van Het Elysium ontving dinsdagmiddag de eerste prijs uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB. Archeon in Alphen aan de Rijn ontving dus de tweede prijs en Kinderboerderij de Goudse Hofsteden in Gouda ging er met de derde prijs vandoor.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 30.000 stemmen uitgebracht. 

Op de foto van links naar rechts: Jack Veldman - Archeon, Hester Bos - Elysium en Hans Hoeve - Kinderboerderij de Goudse Hofsteden


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 15:57

Voor de zomer meer duidelijkheid over nieuwe locatie TV Nieuwe Sloot

Eerder deze maand kreeg Tennisvereniging Nieuwe Sloot slecht nieuws: het racketcentrum kon niet vernieuwd worden. Sinds vorige week kan de vereniging weer wat optimistischer naar de toekomst kijken. Voor de zomer komt namelijk meer duidelijkheid over een nieuwe locatie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 13:45

Afronding Klimaatbos uitgesteld vanwege regenval

De afgelopen maanden is langs de N11 hard gewerkt aan het Alphense Klimaatbos. Hoewel de werkzaamheden op 28 maart afgerond hadden moeten zijn, is het Klimaatbos nog niet af. Dit vanwege weeromstandigheden.

Overige gisteren 11:32

Zuid-Holland overweegt centrumlinkse coalitie

Met Fred Teeven als verkenner en de grote winnaar van de verkiezingen, BoerBurgerBeweging, worden de verschillende mogelijke coalities voor een nieuw college in Zuid-Holland onderzocht. Woensdag maakte de verkenner bekend welke partijen als eerst met elkaar om de tafel gaan.