Architectenbureau wordt tijdelijk politiebureau voor eindmusical

De leerlingen van groep 8 en meester Bart van PCB De Windroos uit de Zaalbergstraat in Alphen zijn bezig met de eindmusical. Dit gaat iets anders dan normaal door de coronacrisis. Ze nemen de musical namelijk op. En daar hebben ze een bijzondere opnamelocatie weten te regelen.

Doordat de musical gezien de coronamaatregelen anders geregeld moet worden, maken de leerlingen van groep 8 en meester Bart een film van de eindmusical. In de musical raakt de klas kwijt na een schoolreisje en worden ze als vermist opgegeven bij het politiebureau. “Helaas was het echte politiebureau niet beschikbaar voor de opnames, maar B3D architectuur was zo vrij om hun kantoor tijdelijk beschikbaar te stellen aan de musicalsterren”, vertelt directeur Nina Baldini.

Edward Boegheim van B3D vertelt: “Ondanks een aantal bloopers, deden de kinderen het eigenlijk al heel goed.” Voor de kinderen voelde deze plek als een prima locatie. “Ze hadden alles bij de hand en de posters van de vermiste leerlingen kregen een mooie plek, ‘Net echt!’ riepen veel leerlingen.”

In de laatste week voor de zomervakantie zal de eindmusical ’s avonds in première gaan. Baldini: “De musicalsterren van groep 8 kijken ernaar uit. Ze mogen in gala komen en hebben na afloop een heuse afterparty!"


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:44

Dronken horecagast misdraagt zich en krijgt flinke boete

Het aantal bezoekers dat aanwezig is bij horecagelegenheden is een stuk lager dan normaal in de weekenden door de coronacrisis. Daarnaast zijn veel horecagelegenheden slechts beperkt open. Toch weet niet iedereen zich te gedragen.

Overige vandaag 17:12

Picnic start op 22 juli met bezorgen in Alphen

Alphenaren hebben er iets langer op moeten wachten dan gepland, maar vanaf woensdag 22 juli is het zo ver. Dan start websuper Picnic met bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Gezondheid en welzijn vandaag 15:31

Op deze plekken in Alphen is een tekort aan AED’s

Nederland heeft over het algemeen een dekkend AED-netwerk. Hiermee is de kans groot dat als je in Nederland een hartstilstand krijgt, er binnen 500 meter aan AED te vinden is. Maar op 1775 plekken in Nederland is dat niet het geval, waaronder ook op een aantal plekken in Alphen.