Arjan van der Zwart (Plein10)

Artiesten Special Edition Zomerspektakel en Alphens Oktoberfeest bekend

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 september staat een Special Edition van het Zomerspektakel aan het Meer en het Alphense Oktoberfeest op het programma. De spectaculaire line-up is nu bekendgemaakt! De ticketverkoop start zaterdag 12 juni om 09:00 uur. 

Sander Willemstein organisator van het Alphense Oktoberfeest: “We hebben echt een fantastische line-up op vrijdag 17 september. Dan staan onder meer Vieze Jack, Partyfriex en Ganz Toll door Helemaal Top het evenemententerrein bij de Zegerplas plat te spelen.” Op zaterdag 18 en zondag 19 september komen Charly Luske, Romy Monteiro, Frans Duijts en vele anderen optreden tijdens een spetterende Xander & Friends”, vertelt Arvid Hendriks, verantwoordelijk voor het muzikale entertainment vanuit de Zomerspektakel-organisatie. De online kaartverkoop van deze Special Edition start zaterdag 12 juni om 09:00 uur via alphense-oktoberfeesten.nl, Alphens.nl en zomerspektakelaanhetmeer.nl.

Vrijdagavond 17 september Alphens Oktoberfeest 

Het Alphense Oktoberfeest is na een aantal uitverkochte edities niet meer weg te denken. Sander Willemstein: “Op vrijdag 17 september hebben we dan ook een hele gave line-up staan. Onze host Kristof Kartoffel von Rheinhausen is natuurlijk weer van de partij samen met de nummer 1 feest-DJ van Nederland DJ Stayfan. Hij wordt, in willekeurige volgorde, opgevolgd door Opgeblazen (Torreador), het Feestteam, Vieze Jack, de Partyfriex, Ganz Toll (Helemaal Top) en last but not least René le Blanc. Dé kijkcijferhit van dit jaar.”

De tickets voor deze avond kosten € 20 per stuk en zijn vanaf zaterdag 12 juni online te koop via alphense-oktoberfeesten.nl, Alphens.nl en zomerspektakelaanhetmeer.nl

Tribute Edition met Xander & Friends  

Op zaterdag 18 september treden Xander & Friends op met ‘The Tribute Edition’. Arvid Hendriks: “De avond starten we met een band die we al heel lang op ons verlanglijstje hadden staan, namelijk Queen Forever. Zij zijn echt steengoed. Daarna volgt een avond vol tributes met klassiekers van wereldsterren. Deze avond wordt vertolkt door Danny de Munk, Romy Monteiro, Elske DeWall en Charly Luske."

De tickets kosten € 25 per stuk en zijn ook vanaf zaterdag 12 juni te koop via Alphens.nl, alphense-oktoberfeesten.nl en zomerspektakelaanhetmeer.nl.

Xander & Friends met Dutch Edition op zondag 

Arvid: “Op zondag 19 september gaat het spreekwoordelijke dak eraf met steengoede artiesten van Hollandse bodem die iedereen op het terrein laten meedeinen. Dan zingen niemand minder dan Thomas Berge, Wolter Kroes, Frans Duijts en Samantha Steenwijk hun longen uit hun lijf om een fantastische Dutch Edition van Xander & Friends neer te zetten. Maar voordat zij dit doen treedt de beste coverband van Nederland op, The Originals. Zij spelen werkelijk alles."

Kosten van deze avond zijn € 25 per ticket. En vanaf zaterdag 12 juni al online verkrijgbaar via Alphens.nl, alphense-oktoberfeesten.nl en zomerspektakelaanhetmeer.nl

Combitickets  

Kan je niet genoeg krijgen van één avond genieten tijdens deze Special Edition, kom dan meerdere dagen. Speciaal hiervoor kun je combitickets kopen via alphense-oktoberfeesten.nl, Alphens.nl en zomerspektakelaanhetmeer.nl. De combitickets zijn als volgt opgebouwd:  

  • Vrijdag 17 september Oktoberfeest en zaterdag 18 september Xander & Friends is € 40
  • Vrijdag 17 september Oktoberfeest en zondag 19 september Xander & Friends is € 40
  • Xander & Friends op zowel zaterdag 18 als zondag 19 september is € 42,50
  • Alle avonden is € 60

Vragen en informatie 

Heb je vragen over het evenement, stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over deze Special Edition en het Zomerspektakel aan het Meer 2022, of heb je vragen over de tickets van 2020? Bekijk dan regelmatig de website van het zomerspektakelaanhetmeer.nl en houd de sociale media in de gaten.  


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winacties tien jaar Alphens vandaag 09:53

WINNEN: een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje

Alphens.nl bestaat deze week 10 jaar en daarom pakken we uit met toffe winacties. Dit keer mogen wij een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje weggeven. Dat wordt ongetwijfeld genieten!

Rechtszaak gisteren 18:29

Rechtbank oordeelt: celstraf voor complotdenker

Zaterdag protesteerde een groep mensen bij de Alphense gevangenis nog voor het vrijlaten van complotdenker Wouter Raatgever (53). Maar vrijlating zit er voorlopig nog niet in. De 53-jarige is veroordeeld tot negen maanden cel, waarvan drie maanden voorwaardelijk.

Politie gisteren 17:02

Man is rijbewijs kwijt nadat hij met slok te veel op ging rijden

In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 juni heeft een Alphense bestuurder wel heel diep in het glaasje gekeken. De 20-jarige man blies als beginnend bestuurder maar liefst 560 UG/L. Dat is meer dan zes keer zoveel als de toegestane hoeveelheid.