Ashram College

Ashram College haalt geldbedrag op voor KiKa

In de week voor de kerstvakantie organiseert KiKa een actieweek voor scholen. Na basisschool Het Vianova organiseerde ook het Ashram College een actie voor de stichting en heeft daarmee een groot geldbedrag opgehaald.

Er werden meerdere acties georganiseerd door zowel onderbouwleerlingen als bovenbouwleerlingen. “Een grote groep bovenbouwers vertrok vanmorgen voor een flinke wandeling richting Ter Aar (en terug). De weersverwachtingen waren aanvankelijk niet best, maar wat troffen we het met het weer”, aldus het Ashram. Er is wel 14 kilometer gelopen door de leerlingen van de bovenbouw. Eenmaal terug op het Ashram wachtte een warm onthaal.

De leerlingen van de onderbouw hadden daar namelijk een kerstmarkt georganiseerd. Ook waren er drie uitverkochte kerstconcerten en vond er een veiling plaats. Dit alles heeft wel € 6.000 opgeleverd. Daarbij werd het bedrag van de sponsors van de wandeling en de giften van de medewerkers van het Ashram opgeteld tot een totaalbedrag van € 8.300. "Dat bedrag is door het bestuur afgerond naar 10.000 euro!"

“Wat een mooie dag hebben we achter de rug, vol met acties voor KiKa! Voor nu bedanken we iedereen die van de kerstactie een succes heeft gemaakt”, zo laat het Ashram College weten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.