Pixabay

Ateliers op de Werf open in het Atelierweekend

Ter afsluiting van de Nationale Kunstweek vindt op zaterdag 16 en zondag 17 november het Landelijk Atelierweekend plaats. In Alphen openen diverse ateliers op de Werf hun deuren.

Tijdens het Landelijk Atelierweekend openen honderden beeldend kunstenaars in heel Nederland hun deuren voor het publiek. Belangstellenden krijgen hiermee de kans om een uniek kijkje achter de schermen te nemen bij het creëren van kunstwerken. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties. Bijna alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilders, beeldhouwers, keramisten, glasblazers, installatie bouwers, fotografen, textiel kunstenaars en nog veel meer.

Alphen aan den Rijn
Dit evenement wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland. Op de Werf in Alphen is DStyle Art Atelier op zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 en op zondag van 12:00 tot 16:00 uur. Galerie VijfB is op zaterdag geopend van 12:00 tot 16:00. Op zondag kun je een kijkje nemen bij Van Gilst Design van 12:00 tot 16:00 uur en bij Jabos Creations van 12:00 tot 17:00 uur.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 16:57

Op zoek naar hét perfecte eindejaarsgeschenk?

Zoek je een cadeau voor je medewerkers of zakelijke relaties? En wil je iets geven wat bij iedereen in de smaak valt? Kies dan de Primera Keuzecadeaukaart, want daarmee kiezen de ontvangers zelf uit meer dan 100 cadeaukaarten, zoals Bol.com, Mediamarkt, Zalando, Diner Cadeau, Nationale bioscoopbon en vele andere. Er is dus altijd voor ieder wat wils!

Verkeer en vervoer vandaag 15:02

Veilig op de weg met goede gladheidbestrijding

Vrijdag 29 oktober rijden de medewerkers van de gladheidbestrijding als voorproef alle strooiroutes binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Zonder zout natuurlijk.

Coronavirus in Alphen vandaag 13:28

Meer en strenger handhaven op coronamaatregelen: “De situatie is zorgelijk”

In heel Nederland zullen veiligheidsregio’s meer en strenger gaan handhaven op de coronamaatregelen. Mensen worden niet langer aangesproken op hun gedrag, maar krijgen gelijk een waarschuwing of een boete. Burgemeester Liesbeth Spies staat achter het besluit. “Diegene die de maatregelen nu nog aan zijn laars lapt, wordt eerder aangepakt.”

Advertorial Blog Overige vandaag 12:37

Een mannen coach helpt jou zijn wie je wil zijn

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen om de vraag waarom ik nu juist mannen coach ben geworden, te beantwoorden. Ten eerste werk ik graag met mannen en steek ik graag met mijn hoofd boven dat maaiveld (lees: de vele coaches) uit. En ten tweede, want er is altijd een diepere laag aanwezig, wil ik het taboe doorbreken dat mannen niet emotioneel mogen zijn.