Atlas Fietsen
Advertorial Evenement

Atlas Fietsen organiseert Inruil- en Opstapdagen in Alphen aan den Rijn

Op 10 en 11 mei is het weer zover: de Inruil- en Opstapdagen van Atlas Fietsen worden gevierd in Alphen aan den Rijn. Kom tijdens het event de beste en nieuwste A-merk fietsen testen en stel al je vragen aan het expertteam.

De Inruil- en Opstapdagen zijn al jarenlang een groot succes. Het gepassioneerde team van Atlas Fietsen staat twee volle dagen klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Kom gratis en vrijblijvend de meest indrukwekkende fietsen en e-bikes testen. Ervaar modellen van Batavus, Sparta, Cortina, Trek, RIH en de gloednieuwe Huyser.

Test jouw droomfiets

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Ons team helpt je bij het vinden van de perfecte (elektrische) fiets voor jouw dagelijks leven. Test jouw droomfiets, ruil je oude fiets ter plekke in en rijd direct weg op jouw nieuwe fiets. Of je nu op zoek bent naar een fiets voor woon-werkverkeer, ontspannende weekendtochten of uitdagende off-road avonturen: they’ve got you.

Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen tot maar liefst €1000, maar let op: de actieprijzen zijn alleen geldig tijdens het evenement en weg = pech.

Zien ze jou op 10 en 11 mei tussen 10:00 en 17:00 uur in de vestiging op de Provinciepassage 59 in Alphen aan den Rijn? Tot dan!

P1047351-2.jpg


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.