Calamiteiten

Auto knalt tegen boom en belandt naast Kalkovenweg

Een auto van de gemeente is maandagmiddag tegen een boom gebotst op de Kalkovenweg in Alphen aan den Rijn. De auto is daarna van het talud geraakt en in de bosjes terecht gekomen.

UPDATE:  De bestuurder, een vijftigjarige man uit Waddinxveen, heeft het ongeluk niet overleefd. De andere inzittenden zijn lichtgewond geraakt.

De hulpdiensten zijn in grote getalen aanwezig. De brandweer is ter plaatse om de inzittenden uit het voertuig te bevrijden. Ook probeert de brandweer te voorkomen dat het busje verder van het talud glijdt.

"Vermoedelijk is de bestuurder van het voertuig onwel geworden waardoor hij met de bus van de weg afraakte en tegen een boom aanreed", twittert agent Khalid Jahouhi. Het is niet bekend hoe het met de inzittenden van het voertuig gaat.

De Kalkovenweg blijft de komende uren afgesloten voor politieonderzoek.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.