Auto raakt te water langs de Leidse Schouw

Langs de Leidse Schouw in Alphen aan den Rijn is dinsdagavond een personenauto te water geraakt. Bij het ongeval raakte één persoon, de bestuurder van de auto, lichtgewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks 20.00 uur tussen de Prinsen Schouw en de Eikenlaan. De auto reed door de middenberm en reed vervolgens via de andere weghelft de sloot in. De bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig komen en is door de ambulancedienst ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De weg is tijdelijk afgesloten geweest vanwege de berging. Afgelopen vrijdag ging het op hetzelfde punt ook al mis, toen reed een auto tegen een hek.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 13:06

Jumbo Ten Brink kiest voor eenrichtingsverkeer in de winkel

Van hamsterwoede tot een nieuw deurbeleid. De supermarkten in Alphen hebben al heel wat maatregelen moeten doorvoeren in verband met het coronavirus. Jumbo Ten Brink Food in de Herenhof kiest nu zelfs voor eenrichtingsverkeer. Eigenaar Edwin ten Brink licht toe waarom.

Advertorial Horeca vandaag 11:23

Koop een dinerbon om Proeflokaal Bregje te steunen

Voor horecaondernemers zijn het zware tijden. Om Proeflokaal Bregje te helpen kun je jezelf belonen met een dinerbon voor een heerlijk etentje. Als de restaurants dan weer open zijn, kun je zelf beslissen wanneer je langskomt. Extra leuk: wij mogen een diner voor twee weggeven!

Coronavirus in Alphen vandaag 10:48

Muziek vanuit de Adventskerk klinkt op straat

Wat in de eerste week van ‘social distancing’ begon als een experiment, is nu uitgegroeid tot een terugkerend wekelijks evenement. Simon Stelling speelt elke zaterdagmiddag op de prachtige vleugel in de Adventskerk een uur lang klassieke en populaire muziek.

Overige vandaag 10:14

Opnieuw verkeersregelaars beledigd bij Ecopark

De drukte bij Afvalbrengstation Ecopark De Limes blijft aanhouden, net als de beledigingen die bezoekers van het Ecopark naar de verkeersregelaars roepen. Daarom heeft Handhaving Alphen aan den Rijn meerdere boetes uitgeschreven.

Winactie Overige vandaag 09:40

Win een menu naar keuze van Wet ‘n Wild voor twee personen

De Alphens Restaurantweek bij jou thuis is in volle gang. Heb jij verlekkerd naar het menu van Wet ’n Wild zitten kijken? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk een menu naar keuze voor twee personen weggeven.