Calamiteiten

Auto raakt te water langs de Leidse Schouw

Langs de Leidse Schouw in Alphen aan den Rijn is dinsdagavond een personenauto te water geraakt. Bij het ongeval raakte één persoon, de bestuurder van de auto, lichtgewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks 20.00 uur tussen de Prinsen Schouw en de Eikenlaan. De auto reed door de middenberm en reed vervolgens via de andere weghelft de sloot in. De bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig komen en is door de ambulancedienst ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De weg is tijdelijk afgesloten geweest vanwege de berging. Afgelopen vrijdag ging het op hetzelfde punt ook al mis, toen reed een auto tegen een hek.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Aarhof verkocht
Stadshart gisteren 20:46

Aarhof verkocht

Winkelcentrum de Aarhof is verkocht aan de HAL. Morgen worden de plannen voor het winkelcentrum bekend gemaakt. We gaan u op de hoogte houden. 

Wilhelmus op de boom
Gemeente gisteren 13:43

Wilhelmus op de boom

Eind april 1945 was het tij geheel ten gunsten van de geallieerden gekeerd. De bevrijding van het nog bezette deel van Nederland was slechts een kwestie van dagen. Het verschuiven van de avondklok van 8 naar 9 uur was een van de eerste tekenen van de naderende bevrijding. In de nacht van 28 op 29 april trouwden Adolf Hitler en Eva Braun. Op de 30e april pleegden ze zelfmoord.  Hitler werd opgevolgd door Groot-Admiraal Dönitz. Zijn belangrijkste opdracht volgens hemzelf was het leven van de Duitsers redden. Daartoe was overgave aan de geallieerden noodzakelijk.