Auto raakt te water langs de Leidse Schouw

Langs de Leidse Schouw in Alphen aan den Rijn is dinsdagavond een personenauto te water geraakt. Bij het ongeval raakte één persoon, de bestuurder van de auto, lichtgewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks 20.00 uur tussen de Prinsen Schouw en de Eikenlaan. De auto reed door de middenberm en reed vervolgens via de andere weghelft de sloot in. De bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig komen en is door de ambulancedienst ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De weg is tijdelijk afgesloten geweest vanwege de berging. Afgelopen vrijdag ging het op hetzelfde punt ook al mis, toen reed een auto tegen een hek.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.