Josh Walet

Auto rijdt dwars door verkeersbord en belandt in sloot naast N11

Vrijdagmiddag heeft een ongeluk plaatsgevonden langs de N11. Hierbij is een auto in de sloot beland.

Het ongeval gebeurde nabij Bodegraven richting Alphen aan den Rijn. Een bestuurder reed door één van de verkeersborden langs de weg en belandde in de sloot. De brandweer heeft de automobilist aan de andere kant van het water uit de sloot gehaald. De bestuurder raakte niet gewond.

auto te water n11

auto te water n11

auto te water n11

auto te water n11

auto te water n11

munneke.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.