Pixabay

Autobanden lek gestoken aan de Evenaar

Zondagochtend werden een aantal bewoners aan de Evenaar in Alphen aan den Rijn wakker en stond hen een aparte verrassing te wachten.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn de banden van een aantal auto´s in de straat lek gestoken. Niemand heeft wat gehoord of iets doorgehad. Van zeker tien auto´s bleken de banden lek gestoken te zijn. Het vermoeden is dat jongelui, die op dat moment terugkwamen uit het centrum hierachter zitten. Buurtbewoners hebben inmiddels aangifte gedaan voor het incident. De politie is op zoek naar getuigen die iets van dit incident hebben meegekregen, in de hoop zo achter de daders te komen. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.

Evenementen vandaag 10:48

Deze sporters gingen er met een prijs vandoor op het Alphens Sportgala

Op vrijdagavond 21 februari werd het Alphens Sportgala gehouden in het Parkrestaurant van Avifauna. Voor het tweede jaar op rij werd Noussair Mazraoui uitgeroepen tot sportman van het jaar. De prijs van sportvrouw van het jaar ging naar baanwielrenster Amber van der Hulst.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Buiten spelen

Vroeger was alles beter. Vooral het buiten spelen. Logisch, dat wel. Er waren minder auto’s en meer grasveldjes. Je ging gewoon stoepranden op straat, balletje trappen op een grasveld of schommelen op je eigen houten schommel die je vader aan de dichtstbijzijnde boom had opgehangen.