Pixabay

Autobanden lek gestoken aan de Evenaar

Zondagochtend werden een aantal bewoners aan de Evenaar in Alphen aan den Rijn wakker en stond hen een aparte verrassing te wachten.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn de banden van een aantal auto´s in de straat lek gestoken. Niemand heeft wat gehoord of iets doorgehad. Van zeker tien auto´s bleken de banden lek gestoken te zijn. Het vermoeden is dat jongelui, die op dat moment terugkwamen uit het centrum hierachter zitten. Buurtbewoners hebben inmiddels aangifte gedaan voor het incident. De politie is op zoek naar getuigen die iets van dit incident hebben meegekregen, in de hoop zo achter de daders te komen. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.