Phatfour
Advertorial Verkeer en vervoer

AutoMarcato is trotse verkoper van nieuw Phatfour model FLX

In april 2023 lanceerde Phatfour hun nieuwste fatbike: de FLX. De Alphense voertuigendealer Automarcato is trotse verkoper van de fietsen. Ben je benieuwd naar de fiets? Automarcato nodigt je uit voor een proefrit!

Na twee jaar ontwerpen en testen werd in april het FLX model van Phatfour gelanceerd. Dit is een elektrische fiets, ontworpen voor de urban avonturier die houdt van comfort én kracht. Het frame is zo ontworpen dat je een relaxte en prettige zithouding hebt. Op het langwerpige zadel passen met gemak twee volwassenen, maar je kunt er natuurlijk ook in je eentje extra breeduit op plaatsnemen. 

Lange ritten

De FLX is dé fiets voor lange ritten. De elektrische fiets heeft een bereik tot wel 100 kilometer. “Het display geeft zowel actueel als gemiddeld verbruik weer en heeft een speciale range indicator. Zo weet je altijd hoeveel kilometer je nog kunt rijden, waarbij er ook rekening wordt gehouden met de weersomstandigheden”, legt Phatfour uit.

 

 

 

 

Ook heeft de fiets een speciaal systeem, ontworpen voor de FLX, die zorgt voor een soepele en snelle start. Dit maakt het rijden nóg comfortabeler tot een snelheid van 25 kilometer per uur. “Zoals je bij Phatfour gewend bent bieden de hydraulische remmen, van het A-merk Shimano, voor veel stopkracht”, aldus Phatfour. “Optioneel is de inbouw van een Loqator om bij diefstal de FLX weer gemakkelijk terug te halen.”

Automarcato

Automarcato is de enige officiële dealer van PHATFOUR en de fiets is leverbaar in drie verschillende kleuren: zwart, geel & legergroen. Wil je de fiets eerst testen? Ook dat is mogelijk. Neem contact op met Automarcato over het plannen van een proefrit.

Einde zomer aanbieding

Automarcato heeft een mooie einde zomer aanbieding in samenwerking met Alphens.nl. De FLX is in plaats van €2989,-, nu verkrijgbaar voor maar liefst €2750,-. Grijp je kans met deze mooie aanbieding!

Ik wil een proefrit!


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 16:03

Groei deze zomer met Let's Recruit!

De zomer is aangebroken! De tijd om na te denken over nieuwe stappen in je carrière: wil je je in je huidige gebied ontwikkelen of ben je klaar voor een switch? Let’s Recruit! houdt je via Instagram op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Volg ze nu en maak kans op een zomerse prijs! 

Maatschappelijk vandaag 14:35

Ladies Circle Groene Hart overhandigt cheque van 1.000 euro aan het Jeroen Heitzman Accufonds

Met de Circle Cycle ’24 heeft Ladies Circle Groene Hart € 1000 bijeen gefietst voor het Jeroen Heitzman Accufonds van de Alphense Fietsmaatjes. Op zondag 21 april fietsten vijfenveertig gesponsorde deelnemers deze tocht van 24 kilometer langs de mooiste plekken rondom Alphen aan den Rijn. Dat leverde een cheque van € 1000 euro op, die op 12 juli door Marjon van Rijs en Emmy Rijnsburger aan het fonds is overhandigd.

Overige vandaag 13:42

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn groot succes

Op woensdag 2 juli vond er een waardevolle en informatieve scootmobielcursus plaats bij Atletiekvereniging AAV'36. Deze cursus, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) Alphen aan den Rijn in samenwerking met Welzorg, Vegro en Ergozorg, bood scootmobielgebruikers de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren en hun kennis van verkeersregels op te frissen. Daarnaast konden deelnemers die nog niet over een eigen scootmobiel beschikten er kennis mee maken.

Maatschappelijk vandaag 12:08

Wheels 4 Rescue schenkt ambulance aan ziekenhuis in Gambia

Tijdens hun vakantie in Gambia zagen Sjaak en Hester Zevenhoven de zorgwekkende staat van de gezondheidszorg. Veel ziekenhuizen zijn verouderd, slecht uitgerust en kampen met een tekort aan medicijnen en gekwalificeerd personeel, wat leidt tot hoge kosten en beperkte toegang tot zorg. De kinder- en moedersterftecijfers behoren tot de hoogste ter wereld door een gebrek aan prenatale zorg en gezondheidseducatie.

Verkeer en vervoer vandaag 10:29

Vakantiedrukte: Tips voor een soepele reis op Zwarte Zaterdag

Zaterdag 20 juli is het weer zover: Zwarte Zaterdag. Deze dag staat bekend als een van de drukste verkeersdagen van het jaar, wanneer miljoenen Europeanen massaal op vakantie gaan. De wegen naar populaire vakantiebestemmingen, zoals Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië, raken overvol en files zijn onvermijdelijk.