Josh Walet

Automobiliste knalt tegen boom en belandt in het water

Langs de N207 tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop is woensdagavond een ongeval gebeurd. Een automobiliste belandde met haar auto in het water.

De weg was enige tijd afgesloten vanwege het ongeval. Een automobiliste was met haar auto tegen een boom aan gebotst, waarna ze in de naastgelegen sloot belandde. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder ook de brandweer.

De automobiliste kon niet zelfstandig uit de auto komen. Brandweerlieden hebben de vrouw daarom uit de te water geraakte auto gered. De automobiliste is vervolgens onderzocht in de ambulance.

Auto in water

Auto in water

munneke.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken gisteren 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker gisteren 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie 29 sep. 2023 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.