Advertorial Economie

AutoWinkel is nu ook Fiat Professional dealer!

Om ook de zakelijke markt van dienst te kunnen zijn, is AutoWinkel in Alphen aan den Rijn sinds 1 januari van dit jaar ook Fiat Professional-dealer! In die hoedanigheid levert het bedrijfswagens in elke maat én voor elk type ondernemer.

De Ducato, Doblò, Talento en Fiorino. Dat zijn de vier bedrijfswagens die het Italiaanse merk in zijn assortiment heeft.

AutoWinkel is al 12,5 jaar Fiat-dealer in Woerden, sinds 2017 heeft het ook vestigingen in Waddinxveen en Alphen aan den Rijn. Daarmee mag het zich een echte Fiat-expert noemen.

"AutoWinkel heeft momenteel hele aantrekkelijke Pro Deals, waarmee je voor weinig geld een zeer complete bedrijfswagen kunt kopen. Je hebt al een bus vanaf 7.250 euro. Alle modellen zijn uit voorraad leverbaar", vertelt Tim van Rijn van AutoWinkel. Hij is als accountmanager verantwoordelijk voor de Fiat Professional afdeling.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.