Archieffoto

AVV Alphen 1 – VVSB 1

Op 5 februari was het weer een belangrijke wedstrijd voor AVV Alphen. Om nog iets te maken van dit seizoen moet er gewonnen worden, want met 3 degradanten en 3 plekken voor de nacompetitie moeten er punten gepakt worden.

In de 3e minuut een goed schot van Justin maar de keeper redt. VVSB heeft snelle buitenspelers en die werden dan ook constant gezocht. In de 9e minuut ook zo’n aanval en het schot gaat via de paal naast. Vlak erna een goede kans voor Alphen maar het schot van Mike gaat naast.

In de 14e minuut een aanval van VVSB. Waar ik denk dat Christaan de bal heeft zet de aanvaller door en verovert de bal. Christian pakt hem bij de enkel en een strafschop is het gevolg. (Ik vond het aanvallen van de keeper; hij had zijn handen op de bal.). De strafschop wordt goed ingeschoten en het is 0-1. In de 20e minuut een snelle aanval over rechts en het staat 0-2.

Na een verkeerde ingooi van Alphen komt de bal zo in de loop van een speler van VVSB en ligt bijna de derde erin. Meteen na rust weer een grote kans voor VVSB na slordig balverlies op de middenlijn maar de bal gaat gelukkig naast. Toch is er nu wat meer inzet van Alphen en staat het wat beter. Maar het duurt tot de 67e minuut tot er een kans is voor Fabian, maar de bal gaat naast. En in plaats van 1-2 ligt de bal er meteen aan de andere kant in: 0-3.

In de 78e minuut een schotje van Alphen maar ook niet meer dan dat. In de 80e minuut een corner van VVSB en de geheel vrijstaande speler tikt de 0-4 binnen. En nog was de gifbeker niet leeg, want in de laatste minuut ook nog 0-5.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 10:53

Nieuwe voorzitter neemt het roer over bij Scouting Alphen

Op 28 maart heeft Dick Raaphorst, na meer dan 22 jaar voorzitterschap, het leiderschap van Scouting Alphen overgedragen aan Vincent Peters. Voor Vincent, een bekend gezicht op de vereniging, voelt deze nieuwe rol als een thuiskomst: "Ik ben zelf als welp op deze vereniging begonnen."

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.