Archieffoto

AVV Alphen 1 – VVSB 1

Op 5 februari was het weer een belangrijke wedstrijd voor AVV Alphen. Om nog iets te maken van dit seizoen moet er gewonnen worden, want met 3 degradanten en 3 plekken voor de nacompetitie moeten er punten gepakt worden.

In de 3e minuut een goed schot van Justin maar de keeper redt. VVSB heeft snelle buitenspelers en die werden dan ook constant gezocht. In de 9e minuut ook zo’n aanval en het schot gaat via de paal naast. Vlak erna een goede kans voor Alphen maar het schot van Mike gaat naast.

In de 14e minuut een aanval van VVSB. Waar ik denk dat Christaan de bal heeft zet de aanvaller door en verovert de bal. Christian pakt hem bij de enkel en een strafschop is het gevolg. (Ik vond het aanvallen van de keeper; hij had zijn handen op de bal.). De strafschop wordt goed ingeschoten en het is 0-1. In de 20e minuut een snelle aanval over rechts en het staat 0-2.

Na een verkeerde ingooi van Alphen komt de bal zo in de loop van een speler van VVSB en ligt bijna de derde erin. Meteen na rust weer een grote kans voor VVSB na slordig balverlies op de middenlijn maar de bal gaat gelukkig naast. Toch is er nu wat meer inzet van Alphen en staat het wat beter. Maar het duurt tot de 67e minuut tot er een kans is voor Fabian, maar de bal gaat naast. En in plaats van 1-2 ligt de bal er meteen aan de andere kant in: 0-3.

In de 78e minuut een schotje van Alphen maar ook niet meer dan dat. In de 80e minuut een corner van VVSB en de geheel vrijstaande speler tikt de 0-4 binnen. En nog was de gifbeker niet leeg, want in de laatste minuut ook nog 0-5.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.