Alphens

AVV Alphen gaat nog een jaar door met hoofdtrainer Rob de Lange

Het bestuur van AVV Alphen heeft de overeenkomst met Rob de Lange als hoofdtrainer met een jaar verlengd. Dit betekent dat De Lange aankomend seizoen aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer begint bij de Alphense voetbalclub.

Een jaar verlengen was voor beide partijen een logische keuze, zo meldt AVV Alphen op de website. Zowel het bestuur als De Lange vinden het belangrijk om continuïteit te bewaren ‘in deze bijzondere en lastige periode’, zodat ze verder kunnen bouwen aan het team. Daarom zullen ook assistent trainer eerste elftal Marco Parinussa, tweede elftaltrainer Rob Bakker (dit seizoen aangetrokken) en assistent trainer tweede elftal Marcel Verkerk nog een extra seizoen hun rol blijven vervullen binnen de club.

“Hiermee staat er een sterke en ervaren trainersstaf voor de groep en krijgen de - veelal jonge -selectiespelers de mogelijkheid zich te ontwikkelen en biedt het de eigen jeugd kans om door te kunnen stromen”, aldus het bestuur. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat de gecontinueerde samenwerking en de aanvulling met een technische commissie senioren zal (blijven) leiden tot de gewenste sportieve prestaties van spelers, trainers en supporters.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:43

Filmdiner No Reservations met Catherine Zeta-Jones

De titel van het nieuwe filmdiner op 5, 6 en 7 maart wekt wat verwarring: dit filmdiner is zeker te reserveren. Het concept van thuis een film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film is deze keer met steractrice Catherina Zeta-Jones in de film No Reservations.

Coronavirus in Alphen vandaag 17:00

Het vaccineren in Alphen is nu echt begonnen: “Laat die vaccins maar komen!”

Rond 08:00 uur werd de eerste prik gezet in de tot vaccinatielocatie omgebouwde tennishal van Nieuwe Sloot. Dagelijks zullen daar zo’n driehonderd 80+’ers worden gevaccineerd, maar de daadwerkelijke capaciteit ligt hoger. “In een maand tijd zouden we heel Alphen kunnen vaccineren”, zegt burgemeester Liesbeth Spies.

Calamiteiten vandaag 15:29

Motorrijder komt ten val op Leidse Schouw

Maandagmiddag 1 maart is er een motorrijder ten val gekomen op de Leidse Schouw. Bij het eenzijdige ongeval kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse. 

Van 0 naar 20 vandaag 14:54

Van 0 naar 20: Mitchell en Stefan zijn er bijna

Het moment komt dichter en dichterbij dat Mitchell en Stefan toch echt die 20 kilometer moeten gaan rennen. Allebei zijn ze op de goede weg. Ze zijn er bijna. Tijd voor wat laatste tips!

Alphense Zendmast vandaag 14:06

Alphense zendmast maandagavond rood en groen verlicht

Het verzoek kwam vanuit Kees Kraamer om de Alphense zendmast maandagavond rood en groen te verlichten. Dit doet hij voor zijn hardloopgroepje, met in het bijzonder voor Peter Zuidam. En dat levert ongetwijfeld een leuk moment op, want Kees en Peter zijn beide kleurenblind.