Uit archief - Alphens

AVV Alphen gaat nog een jaar door met hoofdtrainer Rob de Lange

Het bestuur van AVV Alphen heeft de overeenkomst met Rob de Lange als hoofdtrainer met een jaar verlengd. Dit betekent dat De Lange aankomend seizoen aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer begint bij de Alphense voetbalclub.

Een jaar verlengen was voor beide partijen een logische keuze, zo meldt AVV Alphen op de website. Zowel het bestuur als De Lange vinden het belangrijk om continuïteit te bewaren ‘in deze bijzondere en lastige periode’, zodat ze verder kunnen bouwen aan het team. Daarom zullen ook assistent trainer eerste elftal Marco Parinussa, tweede elftaltrainer Rob Bakker (dit seizoen aangetrokken) en assistent trainer tweede elftal Marcel Verkerk nog een extra seizoen hun rol blijven vervullen binnen de club.

“Hiermee staat er een sterke en ervaren trainersstaf voor de groep en krijgen de - veelal jonge -selectiespelers de mogelijkheid zich te ontwikkelen en biedt het de eigen jeugd kans om door te kunnen stromen”, aldus het bestuur. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat de gecontinueerde samenwerking en de aanvulling met een technische commissie senioren zal (blijven) leiden tot de gewenste sportieve prestaties van spelers, trainers en supporters.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 17:30

Winkeldieven slaan toe in het Alphense centrum

Zondag sloegen twee winkeldieven toe in het Alphense centrum. De politie wist beide winkeldieven aan te houden, mede door oplettend winkelpersoneel.

Advertorial Sport gisteren 14:49

Hoogstwaarschijnlijk voorlopig geen voetbal meer

Drie Alphense teams kwamen in het weekeinde in actie. Het betreft Alphia, Alphense Boys zaterdag en AVV Alphen. Alle drie scoorden ze driemaal, maar alleen voor Alphen was dat aantal goed voor drie punten.

Evenementen gisteren 14:05

Vrienden van de Adventskerk zet streep door gospelconcert

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft helaas moeten besluiten het gospelconcert in de Adventskerk op 17 december te annuleren. “Door strengere maatregelen vanwege corona is er geen andere mogelijkheid.”