SERA Business Design
Advertorial Economie

Awardwinnaars feliciteren VOA met zeventigjarig bestaan

De Vereniging van Ondernemingen Alphen aan den Rijn bestaat zeventig jaar. In deze zeven decennia is een club van twintig heren uitgegroeid tot een vereniging van zevenhonderd leden. Dat de VOA er voor de Alphense ondernemer is, weten ook de winnaars van de VOAwards 2023.

Op 12 januari werden de VOAwards uitgereikt aan verschillende Alphense ondernemers. Dit werd gedaan in verschillende categorieën: starters, ZZP’ers, Horeca & Retail, MKB, en MKB XL. Het krijgen van een VOAward is een blijk van waardering van andere ondernemers.

Broodjes Direct

Hans en Bianca van Rijn van Broodjes Direct mochten de award in de categorie Horeca en Retail in ontvangst nemen. “Wat zijn wij trots op onze VOAWARD”, aldus Hans en Bianca. Ook laten zij weten dankbaar te zijn voor de erkenning.

Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V.

In de categorie MKB ging de award naar Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V. De award werd door Peter Bruijnes in ontvangst genomen. Bruijnes: “Een mooi compliment voor ons hele team en bekroning op ons veertigjarig bestaan. Wij danken de VOA voor de feestelijke avond en feliciteren de winnaars in de andere categorieën.”

SIMCHA Events

De winnaar in de categorie ZZP’er was Simcha Rozema van SIMCHA event, concept en productie. Ook zij bedankt én feliciteert de vereniging: “Gefeliciteerd VOA, wat een mijlpaal! Dankzij jullie werkwijze al zeventig jaar voor en mét iedere Alphense ondernemer. Nog vele succesvolle jaren gewenst."

VMD Koster Verzekeringsgroep

De winnaar in de laatste categorie, MKB XL, was VMD Koster Verzekeringsgroep. Ook zij bedanken de VOA: “Wij zijn super blij met deze erkenning van de Alphense ondernemers. Ons team werkt het hele jaar door keihard voor onze klanten en we investeren erin om uit te blinken. De VOAward is dan een mooie opsteker voor alle medewerkers.”

Naast dat ze de VOA bedanken, staan de winnaars ook stil bij de mijlpaal die de vereniging heeft bereikt. “Gefeliciteerd namens de winnaars van de VOAwards 2023!”


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.