Van Ekris
Advertorial Overige

Aygo introductie bij Van Ekris een groot succes

Afgelopen zaterdag werd de nieuwe Aygo X bij Van Ekris geïntroduceerd, en met succes! Het model is compleet vernieuwd, ruimer en ook nog eens hoger, waardoor het een echte mini crossover is.

Toyota is met de Aygo X één van de weinige in het A segment. Een groot deel van de concurrentie is gestopt met het produceren van kleine modellen. Toyota is altijd sterk geweest in compacte en kleine modellen en daarom gaat Toyota ook door met de nieuwe Aygo X. Als klap op de vuurpijl zit er ook nog eens 10 jaar garantie bij.

“Het vorige model zat nog wat laag, maar de nieuwe Aygo X is echt een heerlijke hoogzitter met veel overzicht en ruimte. Dit weekend merkten wij aan de reacties van Aygo rijders dat ze het een wereld van verschil vonden. Ruimer en hoger maar vooral het design spreekt mensen aan. Wij hadden er zelf klanten bij die de Aygo begonnen te vergelijken met de ruimte en hoogte van een Yaris”, aldus Van Ekris.

De hipste mini crossover op de weg

Toyota Van Ekris presenteert de nieuwe Aygo X, de opvolger van de succesvolle Aygo. Het meest compacte en toegankelijke Toyota model heeft in vergelijking tot zijn voorganger een ware gedaante- verwisseling ondergaan. De Toyota Aygo X is een opvallend gelijnde urban crossover, uitgerust met grote 17- of 18-inch wielen en leverbaar in catchy carrosseriekleuren in combinatie met bi-tone lak.

  • Totaal nieuwe urban crossover met speels design
  • Compact design, ruim vanbinnen en zuinig
  • Hogere zit geeft optimaal zicht op de weg
  • Standaard omvangrijke actieve veiligheidsuitrusting
  • Apple CarPlay en Android Auto

Leverbaar vanaf € 15.995. Private Lease vanaf € 249 per maand*.

Van Ekris is de Toyota Aygo specialist ook gebruikt

Jong gebruikt zijn ze niet aan te slepen en daarvoor heeft Toyota Van Ekris in 2020 een speciale site opgezet waar alleen maar jong gebruikte Toyota Aygo occasions op staan. Op www.aygooccasions.nl kun je echt alles terug vinden wat bij Van Ekris in Alphen aan den Rijn staat. Jong gebruikte Aygo, nieuwe Aygo kopen of private lease, meer weten over de nieuwe Aygo van 2022? Zij beantwoorden graag alle vragen en denken met je mee.

Meer weten? Neem contact op met het zakelijk team uit Alphen aan den Rijn via 0172 571 437. Even vragen naar Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn of Ricardo Beverloo. Mailen mag ook: Corné cornevanveen@vanekris.nl; Jeroen jeroenoudshoorn@vanekris.nl; Ricardo ricardobeverloo@vanekris.nl.

Tekst loopt door onder de foto

van ekris stunt met top model chr kerst 2.jpg

Op de foto van links naar rechts: vestigingsmanager Corné van Veen, adviseur Jeroen Oudshoorn, en sales manager Ricardo Beverloo helpen je graag.

Van Ekris Toyota ook voor Nieuwkoop en omgeving

Wist je dat Van Ekris de Toyota dealer is voor Alphen aan den Rijn, maar ook voor Nieuwkoop, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker, Kudelstaart en Woerdense Verlaat? Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions (250 op voorraad) en natuurlijk onderhoud en APK, ben je bij Toyota Van Ekris aan het juiste adres. Kijk eens op www.vanekris.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.