Van Ekris
Advertorial Overige

Aygo voetbal actie bij De Bosrand in Alphen aan den Rijn

Van Ekris heeft in Alphen een gave voetbalactie lopen. Weet jij hoeveel voetballen er in deze Aygo zitten?

Je kunt de voetballen tellen bij de buren van Van Ekris, de Bosrand aan de Prinsen Schouw 1 in Alphen aan den Rijn. De Aygo staat daar van 20 november tot 4 december 2019. Daarna staat de Aygo tot eind van het jaar bij Van Ekris voor de deur in Alphen. Je kunt altijd even langsrijden om te komen tellen of waag een gokje op basis van onderstaande foto. Deelnemen kan via deze link: https://www.vanekris.nl/toyota-nieuws/aygo-voetbal-actie-bij-de-bosrand-in-alphen-aan-den-rijn/.

Dikke prijzen 

1. Gratis verblijf in het zonnige Spanje

2. Onderhoudsbeurt t.w.v. € 300

3. Cadeau bon t.w.v. € 200 bij de Bosrand


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:30

Bloemen en brieven ter nagedachtenis aan slachtoffer steekpartij

In de nacht van zaterdag op zondag vond er een steekincident plaats in een woning aan de Robijnstraat in Alphen. Hierbij is een 16-jarige jongen uit Amsterdam overleden. Ter nagedachtenis aan het slachtoffer zijn er bloemen en brieven neergelegd op het Topaasplantsoen.

Overige vandaag 14:48

Krijgt Alphen een locatie voor Real Life Gaming?

Sinds 2018 bieden Sebastiaan Thie en Roy van Ommen Real Life Gaming (RLG) aan. Hun doel is om de nieuwe generatie kinderen uit te dagen door sport en gamen met elkaar te combineren. Thie en Van Ommen hebben de gemeente Alphen aan den Rijn nu ook benaderd voor een locatie in Alphen.

Overige vandaag 13:44

SAVA organiseert Internationale Vrouwendag

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dit is een dag die vrouwen over de hele wereld, in elke cultuur op haar eigen manier, vieren. Het is een dag waarop verbinding, samenwerking en solidariteit centraal staan. Ook in Nederland is worden activiteiten en evenementen georganiseerd voor Internationale Vrouwendag. Het thema van dit jaar is Vrijheid, wat betekent vrijheid voor jou?

Advertorial Evenementen vandaag 12:39

MidWeekConcert van de NMSA

Op woensdag 4 maart kun je genieten van een zeer gevarieerd muzikaal programma tijdens het MidWeekConcert van de Nieuwe Muziekschool Alphen.

Blog Opinie vandaag 11:50

Alleen ARC voetbalt komend weekeinde

Van de Alphense clubs komt komend weekeinde alleen ARC in actie. Mark Evers en zijn mannen gaan in Barendrecht voetballen tegen Smitshoek. ARC en Smitshoek zijn tot heden volkomen gelijkwaardig aan elkaar.

Algemeen vandaag 11:07

“Ik voel me zeker geen held”

Op woensdag 12 februari duwde Alphenaar Tommy Heineman (27) een vrouw (87) zachtjes de vangrail in toen hij zag dat de vrouw onwel was geworden achter het stuur. Bij ons doet hij, samen met medebetrokkene Mark Vollbregt (37), eenmalig zijn verhaal.